Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manuel Herrero

Alerta de la Policia: Manuel va cometre un sagnant crim i s'amaga a Espanya

Adverteixen que causa problemes allà on va i que pot matar una persona sense cap mena de remordiment

Manuel Herrero, un home de 33 anys nascut a Valladolid, està en crida i cerca per la policia espanyola. L'acusen d'haver comès un cruel assassinat a Mèxic i creuen que s'amaga a Espanya. Per això, han demanat la col·laboració ciutadana, amb l'esperança de trobar-lo com més aviat millor.

La Policia Nacional ha difós la imatge d'aquest assassí desaparegut i ha demanat ajuda per trobar-lo. «Es busca, feu retuit per ajudar a capturar-lo, si tens informació sobre ell, escriu un correu o truca». Així diu el missatge que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Qualsevol que tingui informació sobre aquest individu es pot posar en contacte trucant al 091 o enviant un correu a losmasbuscados@policia.es. A més, adverteixen que és una persona violenta i molt perillosa. Segons la policia, és capaç de matar una persona sense cap mena de remordiment.

Manuel Herrero, un assassí despietat

Manuel Herrero està acusat d'haver matat un home i d'haver amagat el cos en un celler. Segons la investigació policial, va cometre el crim amb la col·laboració d'una altra persona. Un cop comès el crim, van intentar amagar el seu cos en un soterrani amb ciment.

Manuel Herrero
Demanen ajuda per trobar aquest criminal, que ha fugit | CatalunyaDiari

El crim va ser comès fa deu anys a Ciutat de Mèxic i va sorprendre els agents per la brutalitat emprada. L'assassí va matar la víctima utilitzant una arma blanca amb què el va apunyalar al coll amb ganes. La víctima va morir per les greus lesions rebudes i per un traumatisme cervical i toràcic.

Ara, Manuel Herrero Muñoz es troba a la llista dels fugitius més buscats per la justícia espanyola. Amb ell consten altres perillosos assassins, traficants i estafadors que la policia busca des de fa temps. Alguns de la llista ja han caigut, gràcies precisament a la col·laboració ciutadana.

Alerta de la policia: és molt perillós

La policia ha ofert una descripció física de l'assassí per ajudar a capturar-lo. Segons aquesta descripció, fa 1,75 metres, és de complexió prima, té els ulls blaus i els cabells castanys. A més, informen que té una cicatriu al braç esquerre i un tatuatge al dit cor.

La Policia Nacional ha llançat una alerta, ja que és un home molt conflictiu i causa problemes allà on va. No descarten cap escenari, podria estar amagat en algun país d'Amèrica Llatina. Però la principal sospita de la policia és que s'amaga a Espanya.

Manuel va cometre el crim el 2012 i l'ordre de detenció està activa des del 2019. Des d'aleshores, s'ha convertit en un dels fugitius més buscats per la policia espanyola. La descripció de la seva personalitat causa inquietud ja que ningú està fora de perill de les seves malifetes si es creua amb ell.

La policia deté dos criminals

Precisament aquests dies, la policia ha aconseguit trobar dos criminals que s'amagaven a Espanya. La Guàrdia Civil va difondre la imatge d'un home i d'una dona que buscaven per un assassinat a Portugal. El seu rastre els va portar fins a Espanya, on van seguir amb les malifetes.

La parella era sospitosa d'haver comès un triple crim a finals de juliol a Braganza, al nord de Portugal. Després de fugir a Espanya, van cometre quatre atracaments a punta de pistola a benzineres de Badajoz, de Toledo i de Sevilla. Finalment, gràcies a la col·laboració ciutadana, van ser interceptats a Zamora.

La llista dels més buscats

Entre els assassins més buscats a Espanya hi ha Dereck McGraw, un britànic de 58 anys acusat d'haver matat dues persones. També busquen Ramón Saavedra, madrileny de 38 anys, que va matar el seu cap després d'anar a casa seva a reclamar-li diners. Amb ells hi ha el criminal Manuel Herrero.

Policia Nacional
La Policia demana col·laboració per trobar aquests delinqüents | CEDIDA

La policia té a la llista dels més buscats Norbert Kohler, un txec de 44 anys acusat de narcotràfic, blanqueig i robatoris amb segrest. També hi ha Nikolai Kurkuchev, un búlgar que lidera un grup del crim organitzat a escala mundial. I un altre narco, un belga anomenat Tom Richard.

Entre els més buscats també hi ha una dona, Viviana Andrea Vallejo Gutiérrez. Es tracta d'una dona colombiana que traficava amb cocaïna i que regentava cases de prostitució amb dones. La policia la descriu com una psicòpata sense empatia i amb un marcat accent gallec.