Imatge d'un control dels Mossos durant la pandèmia.

Ataquen un cotxe de Mossos amb extintors i es fuga un perillós pres a Catalunya

Un grup d'individus ataquen una patrulla de Mossos que custodiaven un pres a Terrassa i se l'acaben enduent | El pres tenia una visita al dentista

Sonada última hora policial a Catalunya. Un vehicle dels Mossos d'Esquadra que transportava un pres de Lledoners ha estat assaltat aquest matí per uns individus. Producte de l'assalt, el pres ha estat alliberat.  

Els fets han passat al centre de Terrassa, al Vallès Occidental, i a plena llum del dia. Els Mossos d'Esquadra, que han estat atacats amb extintors, han activat ja un macrodispositiu per a intentar trobar el pres fugat. Segons especifiquen, es tracta d'un pres perillós. 

Els vàndals haurien aprofitat que els agents dels Mossos transportaven el pres a un dentista de la capital vallesana per a fer l'extracció. 

Imatge del pres fugat a Lledoners
El pres ha publicat una storie d'instagram just després de la fuga. | instagram

Hores després de donar-se a la fuga, sobre les 12.00 hores d'aquest migdia, el pres ha publicat una imatge al seu perfil d'Instagram

El pres, considerat d'alta perillositat 

Ara mateix la situació se situa a Terrassa. Els Mossos d'Esquadra han muntat un macrodispositiu per a intentar trobar el pres, que és d'allò més perillós segons avancen 'El Caso' i 'El Món'. 

Just després de sortir del dentista, situat a la Rambla d'Egara de la ciutat terrassenca, un grup d'encaputxats ha atacat els Mossos. 

Els han atacat amb extintors.  A un dels Mossos li han tirat tota l’escuma per sobre. A l'altre l'han fet caure a terra. Aprofitant-ho, finalment, els vàndals han aprofitat per endur-se el pres. 

Habitualment el pres sortia sempre amb tres agents, a resultes de la seva perillositat. Tot i això, segons 'El Món', destacava darrerament per la seva bona conducta. 
Els Mossos d'Esquadra treballen ara amb diverses dotacions per a poder trobar l'home fugat.