Un control d'alcoholèmia

Un amic li demana que l'ajudi i encara l'esguerra més: es presenta drogat als Mossos

Els dos han acabat denunciats: un dona positiu en alcohol i l'altre en drogues

Surrealista succés aquest cap de setmana, quan un noi anava a buscar un amic que havia donat positiu en consum d'alcohol en un control dels Mossos d'Esquadra a la carretera dels Àngels, al Gironès

El qual va acabar denunciat per conduir drogat, amb un cotxe donat de baixa, sense assegurança i amb el permís de conduir suspès temporalment per ordre judicial.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, ahir al matí van muntar un control a la carretera GIV-6703 durant el que van aturar dos vehicles. 

Un dels conductors va donar positiu en drogues i l'altre en alcoholèmia. 

Tots dos van acabar denunciats

L'infractor que conduïa sota els efectes de l'alcohol va avisar un amic perquè l'anés a recollir. 

Quan va arribar al lloc, però, els Mossos van comprovar que conduïa un vehicle que estava donat de baixa i que no tenia assegurança. 

A més, el conductor tenir el permís de conduir suspès per ordre judicial i va donar positiu en drogues. 

Immediatament, van immobilitzar el vehicle i el van denunciar per la via penal.

Cotxe amb un cep
Els Mossos van immobilitzar el vehicle i el van denunciar per la via penal. | ACN

Un home detingut per conduir begut a Barcelona

Un home de 42 anys va ser detingut aquest dimarts per la Guàrdia Urbana de Barcelona per circular a 139 km/h per la Ronda Litoral, limitada a 80 km/h. 

La infracció i la detenció es van produir als volts del migdia. 

Un radar mòbil va detectar l'excés de velocitat i una patrulla que va rebre l'avís el va detenir a la mateixa via, quan conduïa en sentit Besós. 

En veure que presentava símptomes d'anar begut se li va fer un control i va donar 0,68 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire respirat. En el control de drogues va donar negatiu. 

A més, els agents van comprovar que l'home tenia ja un antecedent per excés de velocitat i que no havia realitzat el curs de sensibilització que se li havia imposat per aquells fets. També tenia l'ITV caducada.

Ara se li instruirà un expedient sancionador i, en funció de la valoració que se'n faci, podria acabar en la via penal si es considera un delicte de conducció temerària.