Els amics de Tomás, pare d'Anna i Olivia, expliquen la seva teoria a la policia

Des del seu entorn han assegurat que ell no seria capaç de fer-li mal a les seves filles

Han passat dues setmanes des que Tomás Gimeno es va emportar a les seves dues filles, i des de llavors res s'ha sabut d'Anna i d'Olivia.

La desaparició de les dues nenes manté en suspens a tothom, i per a col·laborar en la cerca de les petites d'1 i 6 anys s'han difós diversos cartells amb la imatge de totes dues en diversos idiomes.

És molt poca la informació que té la Guàrdia Civil sobre aquest cas, per la qual cosa les hipòtesis que estan remenant són molt àmplies.

A pesar que la possibilitat que les nenes estiguin mortes ha anat perdent força amb el pas dels dies per les poques pistes que porten fins a ella, les autoritats no han descartat cap conjectura.

No obstant això, des de l'entorn de Tomás Gimeno han assegurat des del principi que encara que l'home s'hagi emportat a les seves filles, no hauria estat capaç de fer-los res i que estan segurs que tant Olivia com Anna estan bé.

La teoria dels amics de Tomás Gimeno

Els amics del pare de les menors s'han mostrat completament convençuts que les petites continuen vives i que ell es troba amagat en algun lloc amb les menors. Una de les principals hipòtesis que ha valorat la Guàrdia Civil des del principi i que ha agafat força després que dues dones alertessin a les autoritats sobre la possibilitat d'haver-los vist als tres en una platja de Cadis.

Per aquest motiu, des de l'entorn pròxim de Tomás Gimeno estan recopilant vídeos de gent coneguda de Tenerife, des de cantants a futbolistes, per a donar-li visibilitat al cas i per a demanar-li a ell que torni amb Anna i amb Olivia.

Unes imatges que ja han estat difoses per tot el món i que han aconseguit més de 19 milions de visites, però que de moment no han atorgat molta llum al cas.

Noves pistes sobre el cas

Tomás Gimeno es va emportar a les seves filles el passat 27 d'abril. Hauria d'haver portat de tornada a Anna i Olivia amb la seva mare a les 21 hores de la nit, però no ho va fer.

No s'ha sabut res de cap dels tres des de llavors i encara que a poc a poc va sortint més informació, són molt poques les pistes que es tenen sobre el cas.

Les últimes imatges de Tomás Gimeno revelen que va pujar sol en un vaixell ben entrada la nit, una embarcació que posteriorment va ser trobada a la meitat de la mar, però són molt pocs els detalls que es coneixen a partir d'aquest moment.

El pare de les petites i les nenes van estar a casa dels seus pares just abans que ell marxés al port de Tenerife.

El que es desconeixia fins fa relativament poc és que Tomás Gimeno va anar allí a propòsit i sense que el veiessin per a deixar al seu gos abans d'anar-se'n.

Segons la informació que han compartit des de Tele 5, va acudir a la casa dels seus pares entre les 19.30 i les 21.00 hores i va deixar a la seva mascota de manera sigil·losa al jardí.

No va ser fins a hores més tard quan els seus progenitors van descobrir a l'animal allí, per la qual cosa ell va haver d'entrar per la tanca sense ser descobert.

També s'ha sabut recentment que Tomás Gimeno estava sortint amb algú i que la Guàrdia Civil ha descartat que aquesta persona hagi estat còmplice del segrest d'Anna i d'Olivia.

L'home li va enviar diversos missatges de comiat abans de marxar amb les nenes. «Estaré bé, estaré on sempre he volgut», li va escriure abans de fugir amb les petites.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari