Imatge d'arxiu d'un camió dels Bombers de la Generalitat

Falsa alarma al Maresme per uns crits a la zona on busquen una dona desapareguda

La noia està desapareguda des d'aquest dissabte

Actualització

Els Bombers de la Generalitat han desactivat la recerca de la Sandra, la dona de Vilassar de Mar desapareguda des del dia de Sant Esteve. Segons assenyalen en un tweet, han rastrejat l'àrea al voltant del Mirador de la Cornisa i també un dipòsit d'aigua de la zona, i enlloc s'ha trobat res, ni tan sols objectes. D'altra banda, tampoc hi ha hagut retorn a les crides que ha fet el persona de la recerca.

Notícia original

Els Bombers de la Generalitat han activat 13 dotacions per col·laborar en la recerca d'una dona de Vilassar de Mar que està desapareguda des del dia de Sant Esteve, és a dir, des del passat dissabte 26 de desembre. Segons el cos dels Bombers, voluntaris que l'estaven buscant haurien sentit crits d'auxili a la zona de la Pedrera, a Teià, al Maresme.

Els Bombers s'han activat amb el cos GRAE de muntanya ja que es tracta d'una zona en què sembla haver-hi pous. També hi treballen membres del grup caní de recerca i del grup operatiu per distribuir les tasques i els sectors de recerca.

Segons els Bombers, la recerca s'està fent al voltant del Mirador de la Cornisa, a la serralada litoral. És on el personal voluntari ha escoltat crits d'auxili. Es tracta d'una zona forestal amb tot de pistes per fer excursions

Desapareguda sense deixar rastre

La desapareguda en qüestió es diu Sandra Culli, a qui es va perdre la pista la tarda de dissabte a la localitat de Vilassar de Mar. El crit d'alerta el va donar la seva parella, de nom Jordi Vives, amb un missatge a través de les xarxes socials i programes de missatgeria instantània. Des de llavors, els Mossos d'Esquadra han estat investigant la seva desaparició.

Segons el text que es va fer viral a WhatsApp i Twitter, la dona desapareguda, té 44 anys, fa 1,68 d'alçada i pesa uns 50 quilos. En aquest sentit, uns dels que va difondre el missatge va ser el periodista i advocat, Josep Manuel Silva, que en una piulada al seu compte de Twitter va explicar que la dona, «parella d'un bon amic i exsoci de despatx», va sortir dissabte a la tarda a passejar sense mòbil ni documentació. Segons el relat de Silva, els familiars de la desapareguda «estan molt angoixats».

Els Mossos també van difondre la fotografia de la desapareguda, on s'explica que la dona vestia pantalons i jersei de color negre, així com una jaqueta, tipus plomes, del mateix color. 

La família demana la col·laboració ciutadana per trobar la Sandra

Segons van confirmar els Mossos d'Esquadra a 'Catalunya Diari', hi ha oberta una investigació per tal d'esbrinar els motius de la desaparició de la dona. En aquest sentit, la família i amics de la Sandra Culli demanen la col·laboració ciutadana i que qualsevol persona que tingui alguna informació es posi en contacte amb els telèfons que han facilitat —650 492 641 i 610 271 042— o amb la policia catalana.

Segons va explicar 'Nació Digital', els Mossos d'Esquadra descarten que aquesta desaparició estigui motivada per algun fet delictiu, centrant la seva investigació a Barcelona i la seva àrea metropolitana.