Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Sandra Culli, desapareguda a Vilassar de Mar el passat dissabte

Busquen la Sandra, una dona desapareguda sense rastre al Maresme

La dona, veïna de Manresa, va sortir a passejar sense telèfon mòbil ni documentació després del dinar de Sant Esteve
Imatge de Sandra Culli, desapareguda a Vilassar de Mar el passat dissabte
Imatge de Sandra Culli, la dona desapareguda a Vilassar de Mar, que s'ha difós a través de les xarxes socials. | CatalunyaDiari

Els Mossos d'Esquadra investiguen la desaparició d'una dona a Vilassar de Mar, a la comarca del Maresme, el passat dissabte, segons ha avançat aquest dilluns 'Nació Digital' i ha pogut confirmar 'Catalunya Diari'. El citat mitjà assegura que la desapareguda és una veïna de Manresa de nom Sandra Culli, a qui es va perdre la pista la tarda de dissabte en la citada localitat del Maresme. En aquest sentit, el crit d'alerta el va donar la seva parella, de nom Jordi Vives, amb un missatge a través de les xarxes socials i programes de missatgeria instantània.

Segons el text que s'ha fet viral a WhatsApp i Twitter, la dona desapareguda, que té 44 anys, fa 1,68 d'alçada i pesa uns 50 quilos. En aquest sentit, uns dels que ha difós el missatge és el periodista i advocat, Josep Manuel Silva, que una piulada al seu compte de Twitter ha explicat que la dona, «parella d'un bon amic i exsoci de despatx», va sortir dissabte a la tarda a passejar sense mòbil ni documentació. Segons el relat de Silva, els familiars de la desapareguda «estan molt angoixats».

Els Mossos han difós també la fotografia de la desapareguda, on s'explica que la dona vestia pantalons i jersei de color negre, així com una jaqueta, tipus plomes, del mateix color. 

La família demana la col·laboració ciutadana per trobar la Sandra

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a 'Catalunya Diari', hi ha oberta una investigació per tal d'esbrinar els motius de la desaparició de la dona. En aquest sentit, la família i amics de la Sandra Culli demanen la col·laboració ciutadana i que qualsevol persona que tingui alguna informació es posi en contacte amb els telèfons que han facilitat —650 492 641 i 610 271 042— o amb la policia catalana.

Segons ha explicat 'Nació Digital', els Mossos d'Esquadra descarten que aquesta desaparició estigui motivada per algun fet delictiu, centrant la seva investigació a Barcelona i la seva àrea metropolitana.