Amplien la recerca de Marta Calvo als pous i avencs de la zona de Manuel (València)

La policia es prepara per al pitjor | No se sap res de la vida personal del principal sospitós

Marta Calvo
Els veïns asseguren no saber res del sospitós | FACEBOOK

La Guàrdia Civil, després de setmanes de recerca incessant, ha ampliat el dispositiu per trobar Marta Calvo, la jove desapareguda al municipi valencià de Manuel. Ara, in extremis, la policia rastreja també avencs i pous pròxims al lloc on, teòricament, se la va veure per última vegada i al domicili del principal sospitós. Les tasques han incorporat també l'ajuda de gossos ensinistrats. Just darrere de l'habitatge de l'home hi ha un turó, on la policia ha desplegat els efectius.

  

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha reconegut públicament que es preparen per al pitjor; que el final pot ser «dur». A mesura que transcorren els dies, l'esperança de trobar-la amb vida disminueix, però tampoc es descarta.

«Per tant, ens duu a plantejar-nos un escenari dur de resultat, amb relació a com es conclogui aquesta qüestió», ha declarat el delegat. Paral·lelament, la policia informava ahir que un amic de l'home amb qui va quedar la desapareguda conduïa el seu cotxe per desfer-se d'ell en un lloc de desballestaments. Aquest, però, va ser interceptat al matí i el vehicle va passar a disposició policial per tal de trobar indicis sobre el parador de la presumpta víctima i el sospitós, a més de proves inculpatòries. 

Cap dels veïns coneix l'home

El domicili del sospitós roman acordonat arran les diligències a l'interior. Se sap, a més, que l'home, de nacionalitat colombiana, va destruir proves en el seu habitatge —de lloguer— i al vehicle decomissat. El testimoni de diversos veïns assegura que la seva bústia estava repleta de cartes. Dies després de denunciar la desaparició, la mare de Marta Calvo va contactar també amb els veïns del sospitós per esclarir si havien vist alguna vegada la seva filla per la zona, amb l'home o al seu domicili, ja que l'últim missatge que va rebre d'ella fou d'aquella ubicació.

Tanmateix, els residents del carrer assenyalen no conèixer a l'home. «No se sabia res de la seva vida personal». Fins i tot han insistit que desconeixen el seu aspecte, ja que l'han vist vegades comptades i de nit —els dos dies abans de la desaparició de Marta. La zona on vivia és un carreró situat als afores del poble; hi viuen poques persones.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari