IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Va a una festa en plena quarantena a Madrid i ho justifica inventant-se un segrest

Així va voler demostrar per què estava 40 quilòmetres lluny de casa

Imatge d'una festa d'aniversari.
Va a un aniversari en plena quarantena a Madrid i es justifica dient que va ser segrestada | Pixabay
 

La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 49 anys que va denunciar un fals segrest per justificar durant l'estat d'alarma el seu desplaçament des de Madrid a Colmenar Viejo, a uns 40 quilòmetres al nord de la capital espanyola, per assistir a una festa d'aniversari.

El passat 14 d'abril, amb la intenció de justificar el seu desplaçament per si era requerida per les forces de seguretat, la dona va denunciar a la caserna de l'institut armat de Colmenar Viejo haver estat víctima d'una retenció il·legal el dia anterior mentre es trobava en una parada d'autobús.

L'arrestada va al·legar que una persona la va obligar a pujar a un vehicle per traslladar-la a una caseta d'una finca, d'on va aconseguir escapar l'endemà.

Agents de la Guàrdia Civil van iniciar una investigació tot i que, des del primer moment, la història que narrava tenia diverses incoherències, informa el cos en una nota de premsa.

Les indagacions van constatar que es tractava d'un fals testimoni i que tenia com a objectiu burlar el confinament obligatori de l'estat d'alarma.

La dona es va desplaçar des de Madrid a Colmenar per anar a una festa d'aniversari amb l'excusa d'anar als Serveis Socials, lloc on mai va arribar.

Amb l'avanç de les investigacions, dels agents van constatar que la dona va romandre en aquest esdeveniment i, quan el va abandonar, va anar directament al lloc de la Guàrdia Civil per denunciar el segrest i justificar així el seu desplaçament en cas que ho demanessin les forces de seguretat.

A la dona se l'acusa de simulació de delicte i té també una proposta de sanció per desplaçar-se sense cap justificació durant l'estat d'alarma.


Comentaris

envia el comentari