YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un anònim revela a la policia on podria estar el cos de Marta del Castillo

Una nota assenyala on va deixar el cadàver de la jove l'autor del crim

Marta del Castillo
La nota assegura que l'autor dels fets va deixar el cos prop d'un pont a la localitat sevillana de La Algaba| Cedida


Novetats sobre la costosa recerca del cos de Marta Castillo anys després del terrible crim que va deixar sense alè tot Espanya. La policia creu que el cos de la jove podria estar prop d'un pont, al municipi sevillà de La Algaba. Segons informa Canal Sur, les sospites es basen en un anònim, que assegura que l'autor dels fets va deixar el cos allà mateix la nit de l'assassinat.

La policia treballa ara en aquesta nova pista, que pot acostar la investigació al seu final, després d'anys de recerca infructífera del cos de la sevillana. Es tracta d'un pas més en el dispositiu organitzat per Policia Nacional per trobar-la, després de l'últim gir del cas. Va ser fa tot just uns dies quan el jutge que porta la investigació va reobrir el cas de Marta en aparèixer una nova documentació. Es tracta d'informació aportada pels pares de Marta, que el jutge ha valorat com a suficients per reobrir la investigació sobre la seva mort i desaparició.

La jove va ser vista per última vegada el gener de 2009 a Sevilla. Des de llavors, només hi ha hagut un únic acusat, la seva exparella, Miguel Carcaño, i molts dubtes sobre què li va passar i on podria estar el seu cos. El jutjat d'instrucció número 4 de Sevilla va decidir el passat 18 de febrer reprendre les indagacions i va ordenar a la Policia Nacional obrir les corresponents diligències per verificar les noves informacions que estan apareixent.

Una d'elles té a veure precisament amb el lloc on podria estar el cos de Marta del Castillo. Segons una nota anònima rebuda per la policia en les últimes hores, el cos de la jove podria estar prop d'aquest pont a La Algaba, una localitat de la província de la Vega situada a set quilòmetres de la capital andalusa.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les noves proves del cas

La policia tracta d'esbrinar ara la veracitat d'aquesta pista, que pot acostar-los a la troballa del cos de la jove. Fa anys que la policia busca el cadàver de Marta del Castillo sense èxit. Poques vegades s'han utilitzat tants mitjans per trobar una persona: operacions de recerca en terra i al riu Guadalquivir que, a data d'avui, no han donat resultat.

L'únic acusat pel crim de la jove va explicar en la seva última versió que Marta es va posar enmig d'una discussió entre Miguel i el seu germà, a raó de la hipoteca d'un immoble. Segons la seva versió, Francisco Javier Delgado, germà de Miguel, li va clavar dos cops al cap amb la culata de la pistola, i això li va causar la mort. El jutge no el va creure, però el pare de Marta va iniciar llavors una investigació per demostrar que Francisco Javier és l'autor dels fets.

Antonio del Castillo, pare de Marta, mai ha confiat en Miguel Carcaño i entén que el jutge desestimés la seva última versió per totes les mentides i enganys que ha utilitzat durant tots aquests anys. Però després d'investigar els papers de la hipoteca, la família de Marta ha descobert que es van falsificar documents i que la disputa pels diners podria haver estat la causa de la baralla.

Les noves proves són el fruit de l'esforç de la família de Marta, que des de la seva desaparició ha tingut com a objectiu saber la veritat del que va passar. Un dels grans misteris, més enllà de la seva mort i el possible autor del crim, és la localització del cadàver. La família continua buscant desesperadament pistes que els ajudin a trobar la Marta i tancar el dol.

L'última oportunitat de trobar Marta

La nova informació podria posar la Policia Nacional sobre la pista del parador de Marta del Castillo, però de moment s'ha rebut amb tota la prudència del món. Cal recordar que, al llarg de tots aquests anys de recerca sense èxit, han aparegut pistes falses, i el fet que sigui un anònim fa prendre totes les precaucions sobre la fiabilitat de la informació.

La família considera que probablement aquesta sigui l'última oportunitat de saber on són les restes de Marta del Castillo. Després de dos anys investigant el paper que va jugar Francisco Javier Delgado en el crim, el pare de Marta, Antonio, creu que ell té la clau per resoldre el gran enigma del cas, dotze anys després: On és el cos de Marta del Castillo? Esperem que aquesta vegada la pista sigui bona i la família pugui descansar d'una vegada per totes.


Comentaris

envia el comentari