Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aixecament d'un cadàver

Apareix mort l'Antonio, l'home que estaven buscant per un crim a Tenerife

L'home podia haver-se tret la vida després de cometre l'homicidi

Ha estat trobat el cadàver d'un home a Tenerife. Concretament el seu cos sense vida ha estat localitzat al municipi de La Laguna, al carrer Sabino Berthelot, la qual pertany a la zona de Sant Benet.

L'home estava sent buscat per ser el presumpte autor d'un homicidi realitzat dimarts passat a la tarda. L'home, el nom del qual és Antonio, hauria matat un altre home a Tabaiba, en concret a la localitat d'El Rosario.

S'ha considerat el suïcidi en aquest cas

Arran de les primeres investigacions, es preveu que l'home s'ha pogut treure la vida ell mateix.

Els investigadors de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil portaven buscant l'autor del crim des de dimarts de Carnaval. Es tractaria d'Antonio S.R., un home de 54 anys que hauria matat un altre home en un domicili a El Rosario.

L'equip de delictes contra les persones de la Guàrdia Civil està a càrrec del cas de l'home assassinat. Segons les indagacions dutes a terme, el responsable dels fets vivia al domicili on es va produir el crim. L'altra persona era a l'habitatge de convidat.

Testimonis van sentir quan es va produir la baralla

Segons van explicar alguns veïns de l'edifici Marlisa II, situat al carrer Portugal de la mateixa localitat, aquella tarda van sentir una discussió forta i una baralla. Aquesta baralla s'havia produït entre tots dos homes. Els veïns també van aconseguir escoltar com una vidriera de l'habitatge es trencava.

Guàrdia civil
La Guàrdia Civil continua investigant el cas | CatalunyaDiari

Ha transcendit molt poca informació sobre el cas, però, el que se sap és que la víctima va quedar tirada a terra en un toll de sang. Segons han pogut expressar algunes fonts, l'assassí, després de cometre el delicte, va marxar del domicili i va tancar amb clau.

L'única informació que se'n va saber després va ser que es va veure a prop de la zona habilitada per a gossos a Tabaiba. Després d'això, no n'hi va haver notícies fins al dia que van trobar el seu cos sense vida.

Els veïns no s'expliquen el que ha passat

La investigació del cas de la seva mort ha caigut en competències de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de La Laguna. Aquest grup col·labora amb l'equip de delictes contra les persones de la Guàrdia Civil, el qual portava el cas de l'altre home assassinat.

Les úniques dades que es coneixen de l'assassí és que tenia 54 anys i que l'home vivia només a l'edifici Marlisa II. En concret, residia en un pis ubicat a la segona planta de l'immoble.

Els veïns de la comunitat han expressat que l'home era una persona molt tranquil·la. No comprenen, per tant, el que ha pogut succeir perquè es portés a terme aquesta horrible acció i la seva vida acabés així.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!