Conducció temerària

Vídeo: Enxampen un avi de 85 anys circulant a tota pastilla per la C-26

L'home va posar en perill la vida de dos ciclistes que circulaven de cara en el moment de l'avançament

Surrealista. Un avi de 85 anys ha estat denunciat penalment per circular de manera temerària per la C-26. El més perillós de tot plegat és que l'home va fer un avançament a tota pastilla en el moment en el qual venien dos ciclistes de cara. Afortunadament, ningú va prendre mal i tot va quedar en un petit ensurt. 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat per conducció temerària un home de 85 anys que va avançar un cotxe quan venien dos ciclistes de cara a Castelló de Farfanya, a la Noguera. Els fets van tenir lloc el 6 de gener i l'home ha estat denunciat el 17 de febrer, un cop se l'ha pogut identificar.

Els dos ciclistes circulaven per la C-26 amb roba de colors «d'alta visibilitat», en fila i per la dreta, en un tram recte de la carretera on no hi ha voral. A l'altura del quilòmetre 12,3 van veure venir dos cotxes, i quan ja hi eren molt a prop, el de darrere va avançar el de davant envaint el carril per on ells circulaven.

Un dels ciclistes portava una càmera

Per evitar la col·lisió es van apartar al màxim a la dreta i el cotxe els va passar a pocs centímetres, afirma el cos policial. Un dels ciclistes duia una càmera i va poder gravar el fet, un enregistrament que va aportar en presentar la denúncia a la policia.

Els Mossos d'Esquadra van analitzar les imatges i van poder esbrinar la matrícula del vehicle infractor, i a partir d'aquí qui era el conductor. L'home es va personar divendres passat a la comissaria de Lleida, on va quedar denunciat penalment per un delicte de conducció temerària.

Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida
Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida. | GoogleMaps

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Detenen un jove sense carnet

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat un jove de 22 anys sense carnet de conduir enxampat fent avançaments perillosos dins el túnel de Bracons. Li atribueixen dos delictes contra la seguretat viària per conducció temerària i per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Agents de trànsit que feien un control preventiu a la C-37 al municipi de la Vall d'en Bas van veure com el vehicle, que duia els quatre intermitent, feia un avançament imprudent posant en perill la resta d'usuaris de la carretera. Quan van aturar el cotxe, el conductor va dir que no duia a sobre el carnet i va ensenyar una foto al seu mòbil.