YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio, l'assassí del Port Olímpic que s'ha suïcidat abans de ser atrapat pels Mossos

El tenien acorralat al seu domicili del barri de Sant Roc de Badalona

Els dos implicats en l'homicidi del Port Olímpic ja han estat identificats
Antonio i Manuel van ser identificats com els autors del crim del Port Olímpic  | Twitter

Era una de les persones més buscades pels Mossos d'Esquadra durant les últimes setmanes. Antonio A. S. tenia una ordre de crida i cerca per haver apunyalat mortalment una jove el 4 de setembre al Port Olímpic. Finalment, rodejat pels Mossos que ja es disposaven a detenir-lo, ha decidit suïcidar-se en el seu domicili del barri de Sant Roc de Badalona.  

Aquest jove espanyol era molt conegut al barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs, on es va criar, per veure's immers en la delinqüència des d'una edat molt primerenca.  Comptava amb nombrosos antecedents policials, tot i que cap tan greu com l'assassinat de la Sara, la jove de 26 anys veïna del Vendrell.  

Un mentor per Manuel

Considerat l'autor material del crim, estava casat i era pare de cinc fills. En els seus últims actes delictius, anava sempre acompanyat per Manuel S.R,, l'altre jove de Sant Adrià implicat en la mort de Sara i que es va entregar al cap de pocs dies de cometre's l'assassinat. 

Aquells que tenien tracte amb ell el definien com una persona «coneixedora del carrer» i un «delinqüent habitual» des de ben jove. D'ençà que el va conèixer, Antonio, considerat el més perillós dels dos per la policia, va actuar com una espècie de mentor per Manuel, també conegut com a 'Lolo'.

Tots dos haurien estat amagats junts els primers dies fins que el segon d'ells va decidir entregar-se. A partir d'aquí, van sorgir diversos rumors sobre quin podria ser el parador d'Antonio. Finalment, els Mossos van estrènyer el cercle fins a desplegar un gran dispositiu a Badalona, però que no podria evitar el seu suïcidi. Tot després que no fa massa dies, i abans de la detenció de Manuel, els familiars de Sara afirmen estar «farts que els Mossos no siguin capaços de trobar a dos nois que no arriben a la trentena sabent on viuen els seus amics i familiars».  

També et pot interessar...


Comentaris
Jose
Y seguramente estos vagos y delincuentes estan cobrando ayudas por todas partes, hay que cortar con este cuento de una vez por todas, estamos manteniendo a los delincuentes y a sus familias.
Mario
Una mierda menos robando en las calles
Patricia García Ventura
Eran españoles, ahí lo dejo

envia el comentari