Troben un cadàver en una finca okupada per narcotraficants a Barcelona

El cos no presentava signes de violència i tot apunta que la víctima hauria mort per sobredosi

Finca Okupa
L'home hauria mort per sobredosi | Twitter | @ GiovannaValls

Els Mossos d'Esquadra van trobar un mort a Barcelona el passat dilluns, 23 de setembre, en una finca d'Horta, ocupada per un grup de narcotraficants. Tal com ha confirmat la policia a 'Metrópoli Abierta', el cos no presentava signes de violència. De fet, tot apunta que es tractaria d'una mort per sobredosi.

La germana de Manuel Valls, Giovanna, va fer saltar la notícia a Twitter el dia de La Mercè, en la línia informativa que ha pres fa ja uns mesos de denúncia per la situació d'inseguretat a Barcelona.

Hi va haver una festa la nit abans de la troballa

Els Mossos van rebre l'avís poc abans de les 19.00 hores de la tarda de dilluns. Segons la germana de l'exprimer ministre francès i actual regidor de l'Ajuntament de Barcelona, la víctima podria haver estat hores morta fins que va ser localitzada, ja que assegura que la nit anterior hi havia hagut una festa a l'immoble.

Abans que arribessin els serveis d'emergències mèdiques, els metges del Centre d'Urgències d'Atenció Primària va atendre l'home, però no es va poder fer res per salvar-li la vida

La finca, okupada des de maig

La finca en qüestió està ocupada des del passat mes de maig. De fet, els veïns estan a l'espera que la policia desallotgi l'edifici per ordre judicial. Els okupes estan tancats a l'edifici després d'una forta baralla que va tenir lloc a l'agost. Segons Giovanna Valls, no hi ha hagut noves batusses, en principi, per un reforç policial a la zona. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari