Disparen tres periodistes que informaven sobre l'operatiu policial a Tarragona

Els reporters han estat increpats per diversos veïns i dos d'ells han rebut l'impacte de balins disparats des d'algun dels habitatges de la plaça

mossos d'esquadra
Imatge del portal on han actuat els Mossos d'Esquadra aquest matí, a Campclar. | TarragonaDigital

Tres periodistes, dos de TV3 i un de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), han estat atacats aquest matí al barri de Campclar, a Tarragona, mentre cobrien l'operatiu policial contra un grup especialitzat en robatoris amb violència a l'interior d'habitatges.

Els fets han tingut lloc abans de les onze del matí, a la plaça de les Oliveres del tarragoní barri de Campclar. Quan els periodistes ja estaven recollint i els Mossos d'Esquadra ja havien marxat, els tres reporters han estat agredits per veïns de la zona. A la redactora de l'ACN li han donat un cop a la càmera i l'han rodejat. Tots tres han patit una pluja de balins disparats des d'algun dels habitatges, que han acabat tocant els dos treballadors de la televisió pública, que han resultat ferits.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

No ha estat aquest l'únic incident que s'ha produït durant l'operació policial. Mentre esperaven la sortida de la comitiva policial i del detingut, alguns dels veïns presents a la plaça han increpat amb crits els periodistes presents i també als agents dels Mossos d'Esquadra.

A través de les xarxes socials, el Col·legi de Periodistes de Catalunya ha lamentat l'atac als periodistes i ha mostrat la seva solidaritat amb ells. Alhora, ha exigit que «es garanteixi la tasca dels periodistes en condicions de seguretat, tal com recull el manifest 'Prou agressions i prou pressions als professionals de la informació'».


Comentaris
FRAN BCN
Xusma garrula inadaptats....

envia el comentari