Detenen un lladre de mòbils a Barcelona buscat per un tiroteig, amb un ferit greu, a París

Les autoritats franceses van emetre un ordre internacional l'abril, quan va intentar matar un home i va ferir un noi de 15 en la seva fugida

fugitiu
La detenció ha estat possible per la col·laboració entre Policia Nacional i Guàrdia Urbana | Cedida

La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana han detingut a Barcelona un fugitiu reclamat per dos intents d'homicidi a París. El detingut, que tenia en vigor una ordre de detenció europea interposada per les autoritats franceses.  

Els fets dels quals l'acusen van tenir lloc l'abril passat. Va ser llavors quan disparar contra una persona no identificada però va fallar. Immediatament després, va emprendre la  fugida mentre continuava disparant fins a 9 trets, ferint de gravetat un menor de 15 anys que va poder ser salvat a l'hospital. 

Es dedicava a robar mòbils amb una identitat falsa 

Les autoritats franceses van emetre una Ordre Europea de Detenció i Lliurament on se sol·licitava l'arrest d'aquest home de nacionalitat algeriana. Un cop van rebre la mateixa,  agents de la Policia Nacional van localitzar el fugitiu a Ciutat Vella, on s'estaria dedicant al robatori de telèfons mòbils amb una identitat falsa. Quan va ser detingut es va identificar com un ciutadà belga amb un nom i data de naixement falsos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari