Muntatge d'Antonio Gómez i una ambulància

Antonio Gómez, l'esportista mort de manera desafortunada a Espanya: tenia 36 anys

Antonio va ser atropellat per un conductor que havia fugit

La mort d'Antonio Gómez Luna 'Choya' ha deixat un buit molt profund als habitants de Múrcia i, especialment, al món de l'atletisme. Ha estat un revés que ningú esperava després que Antonio patís les pitjors conseqüències d'un atropellament per un conductor que estava ebri.

L'atleta, de 36 anys, va morir després de patir un accident quan anava amb la bicicleta i va ser atropellat per un cotxe. El pitjor de tot és que, després de l'impacte, l'autor dels fets va fugir i el va deixar ferit de mort. Tanmateix, finalment va ser localitzat gràcies a una conductora, que va ser testimoni del succés, va poder veure la matrícula. Per si no n'hi hagués prou, aquest va ser detingut i també va donar positiu en un control d'alcohol i drogues.

Mor atropellat Antonio Gómez Luna 'Choya' als 36 anys

Antonio Gómez va ser traslladat sense demora a l'Hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia, on va estar ingressat cinc dies fins que finalment va morir el matí del 13 de maig.

La seva mort ha deixat en xoc la regió murciana, on era un dels esportistes més estimats. Era un atleta a qui li encantaven altres esports com ara el ciclisme. Professionalment, era tutor i professor d'Educació Física al col·legi Vicente Medina de Molina de Segura. El cas és que l'Antonio s'havia casat feia poc amb la seva dona, Lourdes, i tots dos acabaven de tornar de la seva lluna de mel.

Atleta Antonio Gómez
Va ser atropellat per un cotxe, el conductor del qual va fugir. | TWITTER @LA_FAMU

Reaccions doloroses davant la mort de l'atleta murcià: «Amb el cor trencat»

El primer organisme que va sortir públicament a dedicar unes paraules al difunt Antonio Gómez va ser la Federació d'Atletisme de la Regió de Múrcia. Aquesta va assenyalar a través de les xarxes socials que «volem que aquestes línies serveixin com a protesta, reivindicació i conscienciació davant la inseguretat que patim a les carreteres».

D'altra banda, també s'ha manifestat la presidenta de l'Associació d'Atletisme d'Abarán, María Victoria Molina, i va deixar clar que: «Avui és el dia més trist per a nosaltres, no és just, queden moltes coses per fer. Et demano que donis força a la teva família, a la teva Lourdes i a aquesta altra la teva família d'atletisme, ens deixes amb el cor trencat».

Imatge d'unes bicicletes trencades per un accident
Antonio va ser atropellat mentre circulava per la carretera amb la seva bicicleta. | Arxiu

Com no podia ser altrament, autoritats locals com la Regidoria d'Esports d'Archena i els consistoris d'Abarán i Ricote, van reaccionar igualment a la notícia. Un atropellament injustificat ha acabat amb la vida d'aquest estimat atleta de Múrcia. Així, molts altres també van enviar els seus condols i van lloar el compromís de 'Choya' amb el món de l'esport.

El treball i el compromís d'Antonio Gómez amb l'esport i l'educació

L'alcalde de Molina de Segura, Eliseo García, va enviar un missatge d'ànim a la família, alumnes i personal del col·legi on treballava Antonio. Sobretot, va destacar la tasca incessant a compte del seu interès per l'educació i l'esport. A la IX Gala Running celebrada al Teatre Concha Segura de Yecla, Antonio hauria d'haver rebut el seu premi 3r Master-35 a la Running Challenge 2022.

L'Associació Esportiva Atletisme Abarán tenia previst recollir el seu guardó per dur-li'l a l'hospital, però després de la seva mort van preferir no anar-hi i estar al costat dels seus familiars.

Tots els que més el coneixien i l'estimaven ploren la seva mort. Una mort per la qual serà jutjat l'home que va atropellar Antonio Gómez Luna. Un gran atleta murcià que ha deixat empremta durant una vida dedicada a l'esport i l'educació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!