Javier Esteban Padilla amb una imatge d'una pilota en blanc i negre al fons

Assassinen a trets el futbolista Javier Esteban, de només 20 anys

El futbolista va patir diversos trets mentre estava en una perruqueria

Dot i consternació al món del futbol després d'assabentar-se del tràgic assassinat de Javier Esteban Padilla Espejo, futbolista de 20 anys que va militar a les categories inferiors d'Alianza Petrolera.

La notícia ha transcendit fa poques hores i els fets són realment terribles. I és que, segons diversos testimonis, Javier Esteban era en una perruqueria del barri Boston de Barrancabermeja quan dos homes van baixar d'una moto per disparar-li de manera reiterada.

Ràpidament van arribar els serveis d'emergència fins al lloc dels fets, però Javier Esteban no va poder superar les ferides i va morir abans d'arribar a l'hospital. Sens dubte, un gran cop per a tots els que coneixien Javier, que només tenia 20 anys.

 

Javier Esteban Padilla va jugar durant 7 anys a Alianza Petrolera

Javier Esteban Padilla va ser membre d'Alianza Petrolera durant molts anys. Va jugar als equips sub-15, 17 i 20, i va acabar arribant a professional fins al 2021. A causa d'això, Javier era un noi molt conegut a la zona i la seva mort ha estat un gran cop per a la comunitat, que ara reclama justícia desesperadament.

«Aquest noi era molt conegut pel poble, però no sabem realment què va passar, per això convidem sempre els nois a reflexionar, ja que un fet d'aquests deixa un dolor molt gran als familiars i a les persones que el coneixien. Ell era esportista, l'únic que sabem és que, com vam poder, el vam pujar a la moto i el vam portar a un centre sanitari, però va arribar sense signes vitals», va dir un dels testimonis.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

De moment, les autoritats estan investigant els fets, però no hi ha res clar. L'única cosa evident és que Javier Esteban Padilla ha perdut la vida amb només 20 anys. Ara, tots ploren la seva mort.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!