L'interior d'una ambulància

Dol a Espanya: mor massa jove l'emprenedor Daniel Bejerano

Daniel, de 48 anys, era un empresari molt conegut a la Corunya

La ciutat de la Corunya encara no s'ha recuperat de l'accident que va patir un dels empresaris més coneguts de la ciutat gallega, Daniel Bejerano.

Recordem que el passat 4 de maig aquest motorista va xocar contra una altra moto a la Corunya. I després d'estar lluitant en un hospital per la seva vida, finalment no ha pogut superar les greus lesions que va patir a l'accident.

Daniel perdia la vida dimecres passat, 24 de maig, com apunta el diari regional La Voz de Galicia, que ha informat de tot això les últimes hores.

Bejerano, de 48 anys, va ser un gran impulsor de diferents empreses, per exemple, el sortidor de combustible situat al carrer Parque, a Monte Alto.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Cal ressenyar que el 2021 es va fer popular per un nom inusual del seu negoci. Va passar quan va agafar amb altres socis de confiança la gerència de l'empresa anomenant-lo 'Lleno neno' com a marca comercial.

Mor l'empresari Daniel Bejerano, de 48 anys, després de xocar amb una altra moto

La veritat és que aquest accident mortal va tenir lloc a la zona de San Roque de Afuera, entre Las Esclavas i Millennium. I el sinistre ha deixat enfonsats tota la seva família i els seus familiars. Cap a les 8:40 del 4 de maig, van xocar dues motos a la zona de confluència amb el carrer sor Joaquina.

Foto d'una moto i un casc a terra després d'un accident.
Daniel Bejerano ha mort amb 48 anys tres setmanes després de patir un accident de trànsit. | Getty Images

Diversos testimonis del sinistre van trucar ràpidament a la central d'Emergències del 112 de la Corunya per avisar del que havia passat. I és que un dels motoristes implicats en l'accident, Daniel Bejerano, va sortir disparat sobre l'asfalt cap a l'altra banda de la calçada.

El conegut emprenedor de la Corunya va ser atès pels professionals sanitaris i en qüestió de minuts el van traslladar al Chuac. Així, va quedar ingressat a l'UCI de l'esmentat centre amb un pronòstic complicat. I és que Daniel patia un traumatisme cranioencefàlic sever, a més de diversos cops i contusions de diferent consideració.

Després de diverses setmanes a l'UCI, Daniel Bejerano ha acabat morint

Després de l'accident, la Policia Local de la Corunya va començar una investigació per esclarir el que havia passat en aquest xoc mortal.

Les primeres hipòtesis posen de manifest que l'altre conductor possiblement hauria perdut el control de la moto. I tot després de fregar amb una maleta de la moto de Daniel Bejerano quan anava a avançar-lo.

Imatge de la mà d'un pacient ingressat en un hospital.
L'empresari gallec no va poder superar les greus ferides i lesions que li va provocar l'accident. | Getty Images

La veritat és que la mitjana que separa els dos carrils de circulació hauria intervingut com una rampa, impulsant Bejarano cap a l'altra banda de la via.

Dol a la Corunya després que un dels seus coneguts emprenedors perdés la vida

El xoc és absolut entre tots els que coneixien bé Daniel Bejerano. Dijous passat se li va rendir un sincer i emotiu comiat amb tots els seus familiars i amics al tanatori Servisa de la Corunya.

En aquest lloc, es va oficiar a les 19.15 de tarda una missa pel seu descans. Mentrestant, divendres a les 20:00 de la tarda tenia lloc el funeral de Daniel Bejerano a l'església parroquial de Santa Lucía.