Antonio i Manuel, els assassins del Port Olímpic de Barcelona

El segon ja es troba a la presó, mentre que l'autor material del crim, Antonio, podria haver fugit a França

Els dos implicats en l'homicidi del Port Olímpic ja han estat identificats
Els dos implicats en l'homicidi del Port Olímpic, pel qual va perdre la vida una jove del Vendrell | Twitter

Després de l'entrega a la policia de Manuel S. R., còmplice indispensable per a l'assassinat de la jove Sara, una vendrellenca que va perdre la vida la matinada del passat 4 de setembre a Barcelona, segueixen transcendint noves dades que denoten el 'modus vivendi' d'ambdós delinqüents.

Ambdós coautors del crim, Antonio A. S. i Manuel S. R., són veïns del barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs, de nacionalitat espanyola, i sembla ser, amb antecedents per diversos delictes, si bé de menor gravetat que l'assassinat.

Manuel, el jove que s'ha entregat

Segons apuntarien les fonts policials, Manuel i la seva família van ser protagonistes juntament amb moltes d'altres famílies sense recursos l'any 2018, quan el mes d'abril van ocupar una seixantena de pisos al carrer Sant Pere de la localitat del Barcelonès, per tal d'instal·lar-s'hi a viure. Unes ocupacions que van resultar molt desagradables per al veïnat de la zona, que van haver de patir nombrosos actes d'incivisme de part dels ocupants.

Tot i la gravetat dels fets ocorreguts al Port Olímpic de Barcelona, i segons han declarat diversos coneguts dels delinqüents a 'Crónica Global', Manuel «no mataria una mosca» i tot apuntaria al fet que és un jove sense recursos molt mal influenciat pel veritable cervell dels actes delictius, l'Antonio.

Antonio, l'autor material

Per la seva banda, l'Antonio A. S., el delinqüent més perillós, actualment fugat de la justícia i autor material de l'assassinat, és també veí de Sant Adrià, casat i pare de cinc fills.

L'assassí actuava com a mentor del Manuel, i era un habitual coneixedor del carrer i la delinqüència des que era jove. Després de cometre l'assassinat i d'amagar-se un primer moment amb el Manuel, i més que probable coneixedor de la gravetat dels fets que havien comès, va decidir fugir del país. Així ho avança Crónica Global, apuntant que probablement es troba en un poble de França.

Indignació de l'entorn de la víctima

La incapacitat policial per localitzar l'assassí material de la vendrellenca de 26 anys, ha portat l'entorn de la víctima a la indignació. Nou dies després de l'assassinat, la família i els amics declaren estar «farts que els Mossos no siguin capaços de trobar a dos nois que no arriben a la trentena sabent on viuen els seus amics i familiars; al Vendrell les coses s'arreglen d'una altra manera».

Sara va rebre una punyalada al pit la matinada del passat dimecres, 4 de setembre, després que els assassins li haguessin robat el mòbil i haguessin estat expulsats de la cocteleria per un vigilant de seguretat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari