Camió incendiat a l'AP-7.

L'AP-7, tallada ara mateix per un camió incendiat

Tal com informa el Servei Català de Trànsit (SCT) l'incident ha provocat fins a 8 quilòmetres de retencions

Els successos a l'AP-7 no donen treva. Aquest cop, un camió s'ha incendiat en mig de la via a Gelida, a l'Alt Penedès. D'aquesta manera els Bombers de la Generalitat treballen ara mateix en l'extinció del foc. Tot i el gran en surt, afortunadament el conductor del vehicle no ha resultat ferit.

L'AP-7 registra retencions en sentit Tarragona per l'incendi d'un camió a Gelida, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El cos ha rebut l'avís cap a les 11:35 hores i hi treballa amb quatre dotacions. El conductor ha resultat il·lès i ha pogut separar la tractora del remolc, que crema completament.

«Treballem en un incendi d'un camió a l'AP-7 a Gelida, a l'Alt Penedès. El conductor ha resultat il·lès i ha pogut separar la tractora del remolc, que crema completament. Fins a 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat extingim el foc amb maniobres defensives».

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) s'acumulen fins a vuit quilòmetres de retencions des de Martorell a Tarragona i, de moment, només hi ha un carril obert.

«Les cues augmenten fins als 8 km des de Martorell a Tarragona. Es manté un sol carril obert a Gelida per un camió incendiat», ha piulat Trànsit al seu compte de Twitter.

No és el primer cop que passa

Aquest cap de setmana passat, un vehicle es va incendiar a l'autopista AP-7 al seu pas per Roda de Berà, al Tarragonès, i va obligar a tallar completament la via durant uns minuts en direcció sud, cap al País Valencià. Els fets van tenir lloc diumenge a la tarda.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), a les 18:32 hores ja s'havia obert un carril, però continuava havent-hi retencions en aquest punt. L'incendi, que es va propagar per la vegetació del voltant, va ser extingit hores més tard. Els Bombers, que van rebre l'avís del foc a les 17:46 hores, hi van destinar dues dotacions.

El trànsit per l'AP-7 va quedar totalment restablert al voltant de les 17:17 hores d'aquest diumenge passat després que l'autopista hagués quedat tallada a Roda de Berà en sentit sud per un vehicle incendiat. El foc va obligar a tallar completament la via durant uns minuts cap al País Valencià, però unes hores més tard, ja es va poder obrir un carril.

El foc, malauradament, es va propagar ràpidament per la vegetació del voltant. Així, els Bombers de la Generalitat, hi van destinar dues dotacions terrestres.