Una apagada general deixa sense llum tota l'illa de Tenerife

Els tècnics avisen que tardaran unes sis hores a restablir el sistema i espais de vital importància com els hospitals treballen gràcies a generadors

L'apagada ha deixat sense llum tota l'illa de Tenerife
L'apagada ha deixat sense llum tota l'illa de Tenerife | CatalunyaDiari.cat

Caos i màxima confusió a l'illa de Tenerife. L'illa ha patit aquest diumenge, 29 de setembre, una apagada general que ha deixat tota la zona sense llum. Els tècnics, a més, avisen que tardaran unes sis hores a restablir el sistema i espais de vital importància com els hospitals treballen gràcies a generadors. 

«Es tracta d'un problema a tota l'illa. Estem treballant per esbrinar què ha passat i de quina manera es pot solucionar més ràpid», ha dit l'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife a través del seu Twitter. L'apagada afecta el gairebé milió de persones que viu a l'illa i ha començat sobre les 13.00 hores d'aquest diumenge. 

A última hora del vespre d'aquest diumenge l'avaria no estava encara reparada i els serveis d'emergències, en aquesta línia, han assegurat que les tasques de recuperació elèctrica es podrien perllongar al llarg d'aquesta nit. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari