Apallissen dos vigilants del Metro de Barcelona per demanar el bitllet

Un d'ells va acabar amb una costella trencada i l'altre amb contusions al pòmul

TMB
Els dos vigilants van ser agredits per un passatger que no tenia bitllet   | CatalunyaDiari.cat

Dos vigilants del Metro de Barcelona han denunciat públicament que van ser agredits per un passatger el passat dijous a Badalona després que els interventors haguessin demanat el bitllet a un passatger que es va negar a ensenyar-lo i va mostrar una actitud agressiva.

Els fets s'haurien produït dijous al matí a l'estació de Badalona-Pompeu Fabra, quan els vigilants van intervenir en veure com estava actuant el passatger: «Li vam demanar el bitllet i ens va apallissar» han declarat els dos denunciats que han afegit que els van agredir «sense oportunitat de parlar», segons ha recollit 'Crónica Global'.

El passatger va ser detingut pels Mossos d'Esquadra  | Mossos d'Esquadra

 

Una costella trencada i contusions al pòmul 

Un dels guàrdies de seguretat va rebre cops i puntades de peu fins que va aconseguir immobilitzar a l'agressor tot i que aquest va continuar atacant i forcejant fins que li va donar un fort cop de colze tot trencant-li una costella. L'altre vigilant va acabar amb contusions al pòmul i a la resta del cos mentre el seu company va haver de ser atès a l'hospital. Fonts properes a l'incident han declarat al mitjà citat que el passatger va ser, finalment, interceptat i posat a disposició dels Mossos d'Esquadra que el van detenir.

Un portaveu d'ADN Sindical, sindicats que representen als vigilants de seguretat, ha exigit a TMB que prengui les mesures necessàries de forma immediata i ha afegit que demanen una reunió urgent per tal de posar-hi solució: «No és acceptable que els vigilants siguin sacs de boxa i estiguin desprotegits davant d'alguns passatgers, una minoria, que són molt violents».

D'altra banda, ha manifestat que és «intolerable» que hi hagi vigilants que «patrullin en solitari el Metro» per tant, des dels sindicats, es planteja que es creïn patrulles conjuntes entre vigilants i agents dels cossos de seguretat de l'Estat perquè han crescut les agressions als guàrdies de seguretat del Metro. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari