Patrulla Mossos

Es queixa del soroll a Girona i cinc joves l'apallissen: cops de puny i l'abandonen

Cinc joves de Girona el van estomacar perquè va sortir a recriminar-los el soroll que feien

Cada cop és pitjor el tracte que reben les persones grans per part dels més joves. Sense anar més lluny, el passat dilluns 15 d'agost, un veí del barri de Germans Sàbat de Girona va rebre una pallissa. Els agressors eren ni més ni menys que 5 joves que no es van prendre gens bé que el senyor baixés a cridar-los l'atenció.

Tot va començar la nit del dilluns passat. L'home, que tenia 74 anys, era tranquil al balcó de casa seva quan va començar a sentir un xivarri que venia de fora. Al principi, va mantenir la calma, però finalment va perdre la paciència i va sortir de casa seva. En aquell moment, la seva intenció era exigir-los que callessin, o que baixessin el volum. No obstant això, en lloc de fer silenci li van propinar una bona pallissa.

Els joves, d'entre 14 i 35 anys

Segons Diari de Girona i El Gerió Digital, els joves tenien entre 14 i 35 anys, i eren 4 nois i una noia. A més, sembla que no hi havia dia que no es posessin a fer soroll a la  plaça del davant del Carrer Josep Maria Prat, el carrer on vivia L.M.L. Per això, el senyor va arribar al límit de la seva paciència i va anar a buscar-los.

Davant de les exigències de l'home, la colla de joves va decidir fer-ne cas omís i començar a pegar-li. Segons sembla, el van abatre d'un cop de puny a la cara. Un cop va caure el terra, però, l'agressió no va cessar. Van continuar agredint-lo donant-li diverses puntades de peu. A conseqüència d'això, l'endemà es va dirigir al CAP de Talaià. Allà li van confirmar que tenia bastants contusions a l'esquena, als braços i a una cama. 

L'home va denunciar-ho

En vista d'aquest informe mèdic, el senyor no s'ho va pensar dues vegades i va dirigir-se a la comissaria de la Policia Municipal per denunciar-los. A més, la víctima ha parlat també amb els mitjans i ha explicat que no és l'únic a qui li molesta el xivarri que fan. De fet, hi ha molts veïns que també s'han queixat moltes vegades del soroll de la música que posen, del de les motos i dels crits que fan quan xerren. Tot i això, la policia encara no ha actuat contra aquests joves.