Aparatós accident entre un camió i un tot terreny a la C-16

El camioner es va distreure amb el GPS i va envestir l’altre vehicle que estava aturat al voral de la via

Un camió ha envestit un turisme a la C-16 en distreure's amb el GPS
Un camió ha envestit un turisme a la C-16 en distreure's amb el GPS | Trànsit

Des del Servei Català de Trànsit (SCT) han informat que aquest dimarts es va registrar un aparatós accident a la carretera C-16, coneguda a com autopista de Montserrat o autovia Eix del Llobregat, entre un camió i un tot terreny.

El camioner envesteix un vehicle en despistar-se amb el GPS

En concret, aquest dimarts 21 de maig, s’ha registrat un accident a la C-16 perquè el conductor d’un camió es va distreure fent servir el GPS i no va veure un vehicle que es trobava aturat al voral, amb les senyalitzacions pertinents per alertar la resta d’usuaris de la via.

accident c16 transit
El camió ha envestit un turisme que estava aturat al voral de la via i senyalitzat | Trànsit

Llavors el camió va envestir el tot terreny, sense causar cap ferit gràcies al fet que els dos ocupants del turisme en aquell moment estaven fora del vehicle. Però a causa de l’accident, el camió va patir danys en un lateral de la cabina i el tot terreny va quedar destrossat.

Arran d’aquest aparatós accident, Trànsit ha compartit les imatges del sinistre a les seves xarxes socials i han alertat del perill que ocasionen les distraccions al volant: «Quan condueixis evita les distraccions, un segon et pot canviar la vida!».

accident c16 transit
Els ocupants del vehicle no han resultat ferit perquè estaven fora del tot terreny | Trànsit

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari