Imatge de l'incendi en una àrea de descans de l'AP-7

Aparatós incendi a l'AP-7: un remolc ple de fruita, calcinat per les flames

Les flames han cremat el remolc de fruita sencer i ja s'han retirat les restes

Aparatós incendi a l'Autopista AP-7. El remolc d'un camió que transportava fruita s'ha cremat mentre estava estacionat en una àrea de descans de la via. Per sort, la tractora s'ha pogut desenganxar prèviament i no ha estat afectada per les flames.

Els Bombers de la Generalitat rebien l'avís vint minuts passades les set del matí d'aquest dimecres, divuit de gener. Per la seva part, han desplaçat un total de sis dotacions per tal d'apagar el foc originat al remolc que transportava fruita tan aviat com es pugui. El remolc ha quedat totalment afectat a causa de l'incendi.

Les restes del remolc s'han retirat sense majors problemes

Les flames s'han originat en un remolc aturat a l'àrea de descans de Vilademuls, a l'Autopista AP-7, a la comarca del Pla de l'Estany. Els Bombers han publicat al seu perfil de Twitter l'avís de l'incendi: «Crema el remolc d'un camió que transporta fruita i està estacionat en una àrea de descans de l'AP-7 a Vilademuls (avís 07.21 hores). La tractora s'ha pogut desenganxar prèviament i no està afectada per l'incendi».

En aconseguir apagar les flames han publicat un parell de fotografies on es pot veure com ha quedat el remolc. Posteriorment, han passat a netejar el lloc del succés retirant les restes del vehicle incendiat. Tanmateix, no s'ha de lamentar cap ferit.

Les flames es van originar a un pati exterior

Els Bombers de la Generalitat es van veure implicats en un altre incendi aquest dimarts, disset de gener. El cos d'emergències va treballar durant diverses hores per extingir un foc en una empresa de reciclatge. Les flames es van originar en el número catorze del Passeig Fluvial de Parets del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental, molt a prop de l'autopista AP-7.

En un primer moment, els Bombers van enviar deu dotacions, xifra que posteriorment va augmentar a un total de tretze. El foc es va poder estabilitzar dues hores després i tal com van informar, l'incendi no va causar cap afectació personal.

Les flames van tenir el seu origen en un pati exterior, en una pila de cartró, però no van arribar fins a l'interior de la nau. L'incendi va causar una gran columna de fum visible des de l'autopista del Mediterrani, l'AP-7, fet que va provocar nombroses trucades al cos d'emergències.