Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un Mosso d'Esquadra al carrer de l'Església de Valls

Apareix un cadàver en ple carrer a Catalunya

El cos sense vida estava enterrat en uns baixos

Insòlita troballa en mig d'un carrer d'una ciutat catalana. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un individu el cos del qual s'ha trobat al carrer de l'Església de Valls. El cos sense vida ha estat trobat semienterrat en els baixos d'un bloc de pisos ocupat a la capital de l'Alt Camp.

La policia ha trobat el cadàver, que sembla ser d'un home de nacionalitat espanyola. La troballa ha tingut lloc al voltant de les cinc de la tarda d'aquest dimarts, vint-i-u de març. Diverses unitats de la policia catalana s'han traslladat fins aquest cèntric carrer, on s'ha trobat el cos sense vida.

L'home estava desaparegut des d'aquest dilluns

Segons apunten les primeres informacions, la persona estava desapareguda des d'aquest dilluns, vint de març. El cos presenta evidents signes de violència. El cas l'ha assumit l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) del Camp de Tarragona.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El bloc de pisos on ha estat trobat el cos sense vida d'aquest home, al número set del carrer de l'Església de Valls és un punt habitual de persones amb antecedents i amb problemes amb les drogues. Per al moment, no ha transcendit si la policia catalana ha arrestat a algun individu relacionat amb el crim.

Imatge del carrer de l'Església de Valls
El carrer es manté tallat i s'han desplaçat diverses dotacions policials. | Google Maps

La investigació ja està en marxa a l'espera de l'aixecament del cadàver

Per al moment, el carrer, al centre del municipi tarragoní, ha estat tallat per la policial catalana. Tot està a l'espera que el jutge de guàrdia decreti l'aixecament del cadàver i els investigadors dels Mossos puguin començar a analitzar la zona. Aquesta investigació permetrà aclarir si els baixos d'aquest bloc de pisos ha estat el lloc del crim, o si només es tracta del lloc on s'ha volgut amagar el cadàver.

Tot sembla indicar que aquest home és de nacionalitat espanyola. No obstant això, en tractar-se d'una zona de pas de molta gent, els Mossos s'han vist obligats a realitzar les proves pertinents per poder-lo identificar correctament i esclarir la causa, així com les motivacions de la seva mort.