Pla obert de la zona de bany amb gent descansant a l'Estany de Banyoles

Apareix un cadàver surant a les aigües de l'Estany de Banyoles

Els cos, que no presentava signes de violència, podria correspondre a un ciutadà dels països de l'est

Aquest diumenge al matí es va localitzar el cos sense vida d'una persona surant a les aigües de l'Estany de Banyoles. La troballa, segons explica el 'Diari de Girona', es va produir a la zona del mirador de fusta del Vilar, al paratge Ramon Margalef, entre l'estanyol del Vilar i l'església de Porqueres. Segons, el citat mitjà, el cadàver no presentava signes de violència i podria ser d'un ciutadà originari dels països de l'est.

Al lloc dels fets, es van personar patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, així com a efectius dels Bombers de la Generalitat,  per tla de custodiar el cos a l'espera de l'arribada de la comissió judicial per procedir a l'aixecament del cadàver, així com iniciar les primeres investigacions sobre les circumstàncies de la mort. Segons les primeres indagacions policials, la mort d'aquesta persona es podria tractar d'una acció voluntària o accidental, però en cap cas es treballa en un escenari d'una mort criminal.

Tres morts violentes a la província de Barcelona

L'aparició d'un cadàver a l'Estany de Banyoles no ha estat l'únic fet luctuós dels últims dies, ja que a la província de Barcelona s'han registrat tres morts violentes, a Ciutat Vella, a Cornellà i a l'Hospitalet de Llobregat. En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra tenen obertes sengles investigacions per esclarir aquests tres successos.

El primer d'ells va tenir lloc la matinada del divendres 26 de juny al districte de Ciutat Vella de Barcelona, quan una persona va morir després de ser ferida durant una baralla al passeig Lluís Companys. Per la seva banda, els fets de Cornellà van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge, en una zona d'oci nocturn. Una dona va ser apunyalada, morint a causa de les ferides. Els Mossos investiguen el crim i busquen dues dones com a presumptes autores de les ganivetades.

Per últim, la tercera mort violenta a la província de Barcelona va tenir lloc a l'Hospitalet de Llobregat, quan un home va patir un intent de robatori pel mètode de l'estrebada i va caure a terra, colpejant-se el cap i morint a conseqüència del cop. La policia catalana està investigant els fets, però encara no han realitzat cap detenció.