Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto del control dels Mossos a Sarral.

Apareix el cadàver d'un home surant en una bassa a Catalunya

La investigació dels Mossos d'Esquadra apunta cap a un motiu colpidor

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a Catalunya. El cadàver de la víctima va aparèixer aquest divendres passat a la tarda en una bassa al Mas del Gel, dins del terme municipal d'Alguaire, a la comarca del Segrià. Així ho ha informat El Caso. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van rebre l'avís al voltant de les 18:00 hores de la tarda. 

Arran de la macabra trobada, ràpidament es van personar fins al lloc dels fets la Unitat d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra i diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat juntament amb membres de l'equip de submarinistes del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) per si s'havia de realitzar alguna immersió a la bassa on va aparèixer el cos. 

No s'han trobat indicis de criminalitat

Des d'un inici, la investigació dels Mossos d'Esquadra apuntava cap a una mort accidental o un suïcidi, ja que no es va trobar cap mena d'indici que determinés que es podria tractar d'un assassinat. Tot i això, el cos de la policia catalana, va decidir esperar per conèixer els resultats de l'autòpsia i saber quina va ser la causa de la mort.

Tal com afirma El Caso, la víctima mortal és un agricultor d'Almacelles de 71 anys, el qual tenia una finca molt a prop de l'aeroport de Lleida-Alguaire. De fet, el cos sense vida de la víctima el va trobar un altre agricultor. D'aquesta manera, segons les informacions del mitjà, el cos va aparèixer flotant a una bassa.

Imatge del Mas del Gel
La víctima mortal intentava treure un gos de la bassa. | Google Maps

Intentava treure un gos de l'aigua

Arran de la investigació dels Mossos d'Esquadra, la mort de l'agricultor es va produir de manera accidental. Segons sembla, l'home va veure el cadàver d'un gos dins la bassa en qüestió i per evitar que contaminés l'aigua va intentar treure'l del seu interior. Malauradament, la víctima va caure dins i va morir. 

Amb tot plegat, el cos de la policia catalana descarta que es pugui tractar d'una mort criminal. La principal línia d'investigació és que l'home va intentar treure un gos de l'aigua, es va lligar amb una corda per poder sortir amb facilitat, però va patir alguna mena d'indisposició i va caure amb la mala sort que no en va poder sortir.