Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del carrer Casanova amb avinguda Roma de Barcelona

Apareix un cadàver trossejat en una maleta al centre de Barcelona

Les primeres investigacions apunten que el cos és d'un home tot i que no està sencer

Macabra troballa al centre de la capital catalana. Segons ha publicat el diari El Caso, els Mossos d'Esquadra investiguen el descobriment d'un cos en un contenidor al barri de l'Eixample de Barcelona. Segons les primeres informacions confirmades per la policia catalana, el cos estava a l'interior d'una maleta en un contenidor de brossa. 

Els fets han succeït aquest matí de dimarts, vint-i-nou de novembre, en unes escombraries en la cantonada del Carrer Casanova amb l'avinguda Roma. La investigació l'ha assumit l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra (AIC) per aclarir i identificar la identitat de la víctima i també conèixer les causes de la mort. Tot sembla indicar que es tracta del cos d'un home, tot i que s'hauran de fer proves per confirmar-ho.

Només s'ha trobat la part del tors

Les primeres informacions policials asseguren que el cos no està sencer. Només s'ha trobat la part del tronc en un avançat estat de descomposició. El van descobrir dues persones quan anaven a llençar la brossa i, en donar-se compte del qual es tractava, van aturar a una ambulància.

La policia ha alertat als propietaris dels bars del voltant i els ha advertit que no podran fer servir les terrasses mentre s'estigui duent a terme la investigació. Ells mateixos asseguren que durarà força estona. La maleta ha estat descoberta al voltant de les onze del matí i a hores d'ara, la policia ja ha abandonat el lloc dels fets. 

Per altra banda, els Mossos han desplegat un ampli dispositiu que ha bloquejat el pas dels vianants en acordonar completament una de les voreres. També han estès una lona per tal de protegir la privacitat del difunt. 

Tal com ha publicat @sanchezberger al seu Twitter, la zona ja està acordonada i els Mossos d'Esquadra treballen al lloc dels fets. Amb la imatge que adjunta es pot veure una furgoneta de la policia judicial que s'ha desplaçat al succés.

Ja s'ha aixecat el cadàver

La comitiva judicial arribava al voltant de la una del migdia al lloc de la troballa i s'ha procedit amb l'aixecament del cadàver. Després de carregar el cos a la furgoneta aquesta ha marxat i els Mossos s'han quedat investigant el contenidor. Està previst que es decreti el secret de sumari.

Segons ha publicat al seu perfil de Twitter @alfcongostrina, els Mossos estan revisant el contenidor on ha aparegut la maleta amb el cadàver. Amb aquesta publicació adjunta un petit fragment de vídeo on es pot observar dos vehicles de la policia catalana al costat del contenidor de la brossa on s'hauria trobat el cos

A hores d'ara la policia científica està revisant l'interior del contenidor en el qual s'ha trobat el cos. S'espera que en les pròximes hores es puguin conèixer més detalls del succés.