Foto d'un agent de la Policia Nacional d'esquena.

Apareix un cos sense cap ni mans en una platja de Marbella

El cadàver ha estat identificat com a una dona

Ahir, 8 de gener, es va detectar una troballa macabra a la platja de Marbella: van identificar un cos sense mans ni cap flotant a l'aigua. La primera investigació ha identificat el cadàver com una dona.

Les restes mortals van ser arrossegades per les onades, fins a acabar a la vora, prop del restaurant 'Club 200', situat a la platja de Las Cañas, a uns 11km del nucli urbà de Marbella.

Un comensal del restaurant va donar la veu d'alarma

Un client del mateix restaurant va ser la primera persona que va veure el cadàver i va avisar les autoritats. Així, el Centre Intel·ligent de Comandament, Comunicació i Control del 091 (Cimacc) va rebre l'alerta cap a les 17 hores de diumenge passat.

Foto d'uns agents de la Policia Nacional.
La Policia investiga aquesta macabra troballa. | Policia Nacional

Primerament, moltes persones presents es pensaven que era una persona que s'estava ofegant i van voler entrar a l'aigua per rescatar-la. Tot i això, els agents de seguretat van decidir que el millor era esperar que el cadàver acabés recalant a la sorra.

Diversos vehicles de la Policia Nacional es van acostar fins al lloc dels fets, on van trobar el cos d'una dona d'uns 30 anys, sense cap ni mans. Més tard, les autoritats van precintar la zona perquè ningú hi pogués entrar.

Posteriorment, van procedir a l'aixecament del cadàver, que serà traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Màlaga. Ara, és la Guàrdia Civil la que s'ha fet càrrec de la investigació per intentar conèixer tots els detalls del trist succés.

No hi ha res descartat, de moment

De moment, les Forces de l'Estat no han volgut descartar cap possibilitat sobre el que ha pogut passar. S'espera obtenir més dades i, amb elles, arribar a una conclusió.

A Màlaga ja es va viure un episodi molt semblant durant la primavera de l'any passat. I és que un senderista va trobar un altre cadàver sense cap, mans ni genitals als afores d'un municipi andalús, a prop de l'autovia A-92.

En aquest succés, tot apuntava que era una revenja entre organitzacions de narcotraficants assentades a la Costa del Sol. Sembla que van llançar el cos en un lloc qualsevol, el mateix motiu pel qual el cos de la dona de 30 anys hauria acabat a la riba de la platja.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp