Muntatge Guàrdia Civil i pis dona morta

Apareix una dona morta a la banyera de casa a Espanya: un noi de 15 anys, arrestat

La dona morta tenia 41 anys i era parella de l'avi de l'adolescent arrestat

La Guàrdia Civil investiga l'estranya mort d'una dona de mitjana edat a casa seva a Las Rozas, Madrid. Els agents han detingut com a presumpte autor dels fets un noi de tan sols 15 anys. Segons les primeres informacions, la dona morta era la parella de l'avi del menor arrestat.

La troballa del cadàver d'una dona de 41 anys en un habitatge de Las Rozas va ser tractada des del primer moment com un homicidi. En espera de l'autòpsia, els agents van observar indicis aparents de criminalitat. La investigació va portar fins a un sospitós, el net de la parella de la víctima.

El noi està detingut després d'haver intentat fugir del domicili, pel que sembla amb la voluntat de fugar-se. Ara investiguen la possible motivació del crim i la forma com van passar els fets. La policia busca proves al lloc de l'homicidi, mentre està a l'espera dels resultats forenses.

Vivien tots quatre al mateix pis

La troballa es va produir ahir a la tarda a la banyera de la casa on vivia la víctima, al número 12 de l'avinguda Constitución de Las Rozas, Madrid. Segons la Comandància de Madrid i Emergències 112, el cadàver presentava signes d'asfíxia. L'autòpsia ajudarà a confirmar les sospites de la policia.

Imatge d'un guàrdia civil.
La Guàrdia Civil continua endavant amb les investigacions | Guàrdia Civil

Al domicili hi vivien un home de 64 anys, els seus nets de 13 i 15 anys, i des de feia tres mesos la seva parella de 41 anys. El més petit dels nets va trobar el cos de la dona morta a la banyera de casa, amb signes d'estrangulament. Sembla que havia estat ofegada amb el cable d'una planxa.

El noi de 13 anys va avisar el seu avi i aquest va trucar als serveis d'emergència, que van rebre l'avís cap a les 14.45 hores. Els serveis sanitaris es van desplaçar fins a l'immoble del barri madrileny de Las Rozas. Només van poder certificar la mort de la dona, que feia diverses hores que era morta.

Van trobar el sospitós

Emergències 112 ha confirmat que per l'estat del cadàver la dona va morir hores abans de ser descoberta. Agents de policia desplaçats fins al lloc de la troballa van posar en marxa una investigació, davant dels signes evidents de mort violenta. Hi havia alguna cosa estranya, i és que a l'immoble hi faltava una persona.

A l'habitatge hi convivien la víctima, una dona de 41 anys, la seva parella i els seus dos nets. Però allà només quedaven l'avi i un dels nets, així que els agents van començar a pensar en la possible implicació de l'altre net. El noi de 15 anys feia hores que no apareixia per casa.

La Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació del presumpte homicidi, i va començar a buscar el menor desaparegut. El noi havia sortit amb una bossa i va ser localitzat poc després als voltants de l'habitatge. Els agents el van detenir de manera preventiva, en espera de trobar més proves.

Una altra troballa macabra

Aquesta és la segona troballa macabra a Madrid en pocs dies. Un noi de 26 anys va ser trobat mort, cosit a punyalades, en una caseta del barri madrileny d'Alcorcón. La Guàrdia Civil també està treballant en aquest cas del qual de moment no hi ha avenços significatius.

Una UVI mòbil del SUMMA 112 de la Comunitat de Madrid.
Augmenten les morts violentes a Madrid | GTRES

La víctima és un jove brasiler de 26 anys que feia temps que vivia a Espanya, i que va ser trobat mort amb les mans lligades. La policia creu que primer el van lligar i després el van cosir a punyalades. Tenia més de 20 ferides per tot el cos, i estava en un gran toll de sang.

Amb la troballa d'ahir ja són nou les morts violentes a la Comunitat de Madrid des de començament d'any. És un repunt que preocupa les autoritats, especialment perquè a més es redueix l'edat de víctimes i agressors. Ara treballen per resoldre com més aviat millor el crim de Las Rozas.