Fotomunatge dels Mossos d'Esquadra

Apareix un home penjat d'un arbre a l'Eixample de Barcelona

Les primeres hipòtesis apunten que es podria tractar d'un suïcidi

L'Eixample de Barcelona torna a ser notícia. Una macabra escena ha deixat els Mossos d'Esquadra perplexos. Han localitzat el cos d'un home penjat en un arbre, segons ha informat Metrópoli Abierta. Fins al moment, segons fonts policials, la principal hipòtesi és que es tractaria d'un suïcidi, encara que no s'ha confirmat.

El cos de la policia catalana ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets. Val a dir que tot just fa un parell de dies van trobar una part d'un cos humà dins d'una maleta, també, al districte de l'Eixample de la capital catalana. 

El cos sense vida, ha aparegut a la confluència dels carrers d'Aragó i Marina de la ciutat comtal. Els fets s'han produït al voltant de les 7:30 d'aquest matí. Així ho ha informat la periodista especialitzada en successos, Anna Punsí, al seu compte de Twitter.

«Costa parlar dels suïcidis des de la individualitat. Però de vegades ens apel·len perquè passen al carrer. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d’un home que ha aparegut a les 7:30 hores penjat d’un arbre al carrer Marina amb Aragó de Barcelona. 556 es van suïcidar l’any passat a Catalunya».

Un cos en una maleta

Macabra troballa aquest dimarts al centre de la capital catalana. Segons va publicar El Caso, els Mossos d'Esquadra investiguen el descobriment d'un cos en un contenidor al barri de l'Eixample de Barcelona. Segons les primeres informacions confirmades per la policia catalana, el cos estava a l'interior d'una maleta en un contenidor de brossa. 

Els fets van tenir lloc dimarts al matí, en unes escombraries a la cantonada del Carrer Casanova amb l'avinguda Roma. La investigació l'ha assumit l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra (AIC) per identificar la identitat de la víctima i també conèixer les causes de la mort.

Les primeres informacions policials asseguren que el cos no està sencer. Només es va trobar la part del tronc en un avançat estat de descomposició. El van descobrir dues persones quan anaven a llençar la brossa i, en donar-se compte de què es tractava, van aturar a una ambulància.

Arran dels terribles fets, els Mossos d'Esquadra van desplegar un ampli dispositiu que va bloquejar el pas dels vianants en acordonar completament una de les voreres.