Porta amb cinta de la policia

Apareix mort amb la seva mare a València i la policia no ho veu clar

Va passar a Alzira, on només dues hores després va aparèixer una altra dona morta a casa seva

La Policia Nacional investiga la mort d'un home de 61 anys que va aparèixer al costat de la seva mare de 83 a Alzira (València). La dona presentava una ferida al cap produïda, pel que sembla, per una caiguda fortuïta. Els agents intenten reconstruir el que va passar dins aquest immoble.

La policia no descarta ara com ara cap de les hipòtesis, i estan esperant el que diguin els resultats de l'autòpsia. La dona gran sí que presentava una ferida al cap, encara que sembla produïda per una caiguda accidental. Per contra, l'home no tenia signes de mort violenta.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets en aquest pis d'Alzira. Es dona la circumstància que aquella mateixa nit, també a Alzira, van trobar una altra dona morta al seu pis. Dues morts misterioses amb dues hores de diferència.

No hi ha signes de violència

La troballa va tenir lloc dissabte cap a les 21.00 hores en un immoble del terme municipal d'Alzira. Un familiar de l'home i la dona va donar l'avís a la Policia Local després de diversos dies sense tenir notícies d'ells. Els agents es van dirigir a l'habitatge i en trucar a la porta no van obtenir resposta.

Un edifici d'Alzira
Van trobar a l'home mort al carrer Sueca | Google Street View

Com no van poder accedir a l'interior van trucar als bombers, i un cop a dins van trobar el cos sense vida d'un home. En una primera observació no trobaren signes evidents de violència. Ara serà l'autòpsia qui determinarà si, efectivament, l'home va morir per causes naturals.

Dins l'immoble hi havia també una dona, mare del mort, amb una ferida al cap. Segons ha pogut saber la policia, va patir una caiguda accidental i, per tant, descarten inicialment que es tracti d'una agressió. Tot i això, la investigació segueix en marxa i totes les hipòtesis obertes.

Una nit tràgica a Alzira

Dues hores després d'aquesta troballa, van trobar una altra persona morta a poca distància d'allà. La primera mort es va produir a les nou del vespre al carrer Sueca, mentre que la segona va tenir lloc a les onze, al carrer Severo Ochoa. En aquest segon cas, és una dona morta.

En el primer cas van trobar mort un home de 61 anys i una dona moribunda, gairebé sense pols, en una altra habitació. Els bombers van rescatar la dona entrant per una finestra i baixant-la en llitera per la façana. La dona va ser traslladada a l'Hospital de la Ribera, on continua ingressada.

Mentre els agents feien diligències per investigar els fets al carrer Sueca, rebien l'avís d'un incendi en un altre habitatge. Diverses patrulles es van dirigir fins a la ubicació, juntament amb efectius dels bombers. En aquest cas no es van haver de lamentar danys personals.

Minuts després van trobar un segon cadàver en un altre immoble de la localitat, al carrer Severo Ochoa. Agents i membres de la comitiva judicial s'hi van desplaçar per obrir diligències. Hi havia una dona morta al garatge de l'habitatge, sense que tampoc trobessin signes de violència.

Dies tràgics a Alzira

Els dos successos tràgics han afectat els veïns d'aquesta localitat valenciana. Fa uns dies, Alzira va ser escenari d'un crim masclista salvatge. Amparo va morir a les mans de la seva parella, i aquest la va abandonar al galliner fins que la seva filla va trobar el cos ja sense vida.

Imatge d'una furgoneta de la policia.
La policia investiga les morts del dissabte a Alzira | Cedida

Tot just uns dies després s'han produït aquestes morts malgrat que, en aquest cas, sembla que no hi ha signes de violència. L'alcalde de la localitat, Diego Gómez, es va desplaçar als llocs dels fets amb la regidora de Seguretat, Sara Garés. Allà van oferir el seu suport als familiars de les víctimes.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions per confirmar que no hi ha fets delictius. Els cossos es trobaven a l'Institut de Medicina Legal de València per fer-los les autòpsies corresponents. Els veïns trigaran a oblidar aquests tràgics successos ocorreguts de manera successiva.