Rodalies

Pànic a Rodalies: Un home amb un ganivet amenaça passatgers i fereix dos policies

Una dona s'ha trencat la cama intentant fugir de l'atac

Greus problemes a l'interior d'un tren de la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya han provocat la seva aturada total. Així ho ha informat Rodalies al seu compte de Twitter.

Segons informacions d'alguns passatgers, un home hauria estat amenaçant amb un ganivet als diferents clients del tren que es trobaven en aquell moment a l'interior del vagó.

Rodalies, a través de la xarxa social, ha informat que la circulació del tren està interrompuda entre Moncada i Reixac i Sant Andreu Comtal a causa dels actes vandàlics a bord.

Fins al moment, els trens no circulen en cap dels dos sentits i, segons ha afirmat la companyia, la incidència s'ha comunicat als usuaris a través de megafonia.

A més, tal com informa El Caso, l'agressor hauria ferit a dos policies en el moment en que aquests intentaven detenir-lo perquè no fes mal a ningú.

Histèria a Rodalies

Un home molt agressiu ha començat a amenaçar amb un ganivet als passatgers que es trobaven a l'interior del vagó del tren. Fet que, com és normal, ha provocat la histèria entre els tripulants els quals, molts d'ells, han decidit saltar del tren i baixar enmig de les vies. 

Han sigut molts els que, a través dels seus comptes de Twitter, han informat del que estava succeint.

«Es veu que hi havia un home amb un ganivet amenaçant a tots els del primer vagó, al que normalment vaig jo, i la gent ha hagut de saltar del tren», afirmava un noi.

«Un jove amb un ganivet amenaçant a tots els passatgers», publica un altre.

Una dona s'ha trencat la cama

La por davant les amenaces d'un home amb una arma blanca, ha provocat que les diverses persones que es trobaven a l'interior del tren saltessin a les vies per tal de protegir-se. D'aquesta manera, hi ha hagut gent que ha gravat el moment amb el seu telèfon mòbil.

Tot i l'ensurt del moment, els Mossos d'Esquadra ja haurien detingut al presumpte agressor i les persones afectades per la incidència haurien pujat a bord d'un altre tren encara que, segons ha informat El Caso, una dona s'hauria trencat la cama intentant fugir de l'atac.

A més, en aquests moments, ja s'hauria reprès la circulació en ambdós sentits. 

Tant Renfe com el cos de la policia catalana encara no han detallat què hauria passat, però els usuaris que es trobaven al lloc dels fets, a través de les xarxes socials, han explicat que l'origen del succés han estat les amenaces d'un home amb un ganivet.