Policia nacional

Maten a trets tres persones d'una mateixa família a Madrid

El triple crim ha tingut lloc aquest matí en un pis del carrer Serrano de Madrid

La Policia Nacional investiga la mort violenta de tres persones d'una mateixa família al carrer Serrano de Madrid. Es tracta d'un home i dues dones que haurien mort a trets aquest matí a l'esmentat carrer madrileny. El grup V d'Homicidis s'ha posat al capdavant de la investigació.

La policia ha rebut l'avís poc abans de les deu del matí, quan els veïns s'han vist sorpresos en sentir diversos trets. Els agents s'han desplaçat fins al número 205 del carrer Serrano. Es tracta d'un edifici residencial de vuit plantes on viuen un total de 24 famílies.

Els agents han entrat a l'edifici protegits pels escuts i preparats per a un possible atac de l'agressor o agressors. Finalment, no s'ha produït cap tiroteig. Els agents han trobat els cadàvers de tres persones d'una mateixa família, i estan investigant l'origen del succés.

Imatge d'una furgoneta de la policia.
La policia busca l'autor o autors de la matança. | Cedida
 

En qüestió de minuts la zona s'ha omplert de cotxes patrulla de la Policia Nacional, i els agents han acordonat el perímetre. Entre els efectius policials hi ha també especialistes de la científica, que estan demanant proves. Per ara només se sap que les víctimes mortals eren majors d'edat.

Un barri exclusiu de Madrid

La prioritat ara és trobar l'autor o els autors d'aquesta matança. Els veïns han seguit amb molta expectació els esdeveniments des del balcó i esperant saber què ha passat. De moment no se'n coneixen més detalls, i caldrà esperar que la policia efectuï les diligències.

El lloc on han passat els fets és un edifici ubicat al barri de Salamanca de la capital madrilenya. És una de les zones més exclusives de Madrid, on no es pot trobar un habitatge per menys de 500.000 euros. El lloguer mitjà d'un pis a aquest barri és de 1.500 euros mensuals.