Fotomuntatge de Sheridan Wahl i un cotxe de policia

Apareix sense vida la jove de 21 anys que buscaven: «Estem desolats»

Les autoritats estan desconcertades per les característiques estranyes del succés

Ahir, 26 de setembre, es va trobar el cadàver de la jove Sheridan Wahl en un parc de bombers de Carolina del Sud, als Estats Units. La jove, de 21 anys i natural de Florida, portava desapareguda des del 19 de setembre, quan va anar a visitar el seu pare a l'estat on ha aparegut morta.

És més habitual del que ens pensem que tinguin lloc assassinats o desaparicions i que no s'arribi a saber la veritat que s'hi amaga darrere. Molts d'aquests casos passen a formar part de la llista de crims que no s'han resolt ni es resoldran mai per les característiques que tenen.

Aquesta setmana ha sortit a la llum un succés que ha commocionat tot el país nord-americà. La família i amics de la víctima estan destrossats per la tragèdia i desconcertats per la inexistència de pistes sobre el que va passar.

Les autoritats encarregades d'investigar el succés estan estudiant tots els esdeveniments per a poder aclarir els fets. Estan molt sorpresos pel succés i de moment no tenen cap teoria al respecte.

Sheridan Wahl, la jove desapareguda que ha aparegut morta

La jove havia anat a veure el seu pare, que vivia a Carolina del Sud. Diumenge passat, 19 de setembre, va marxar de casa seva, a Florida, per a trobar-se amb ell a l'estat en qüestió, i des de llavors no se'n va tornar a saber res.

El pare, alertat perquè la jove tardava molt a arribar, es va posar en contacte amb el seu entorn per si en sabien alguna cosa. A més, va assegurar que la noia no havia arribat a casa.

La família i amics van denunciar la desaparició de Sheridan a les autoritats i durant tota la setmana han estat fent investigacions pel seu compte. Després de diversos dies a l'espera d'alguna notícia, la policia de Carolina del Sud va començar una investigació per a aclarir què havia passat.

Els agents van organitzar un operatiu de cerca per la zona per a trobar alguna pinta que els portés fins a la jove. En un primer moment no van trobar res. I ahir es va informar d'una troballa molt macabra.

Després de dos dies de cerca, van trobar el cadàver de Wahl darrere d'un parc de bombers. Les autoritats no han volgut revelar l'estat del cos ni les condicions en què estava per respecte i petició de la família.

El més estrany del cas és la localització del cotxe de la víctima, amb el qual viatjava. El vehicle va ser trobat a uns 16 quilòmetres de distància d'on hi havia les restes mortals de Sheridan.

Segons han informat les autoritats, el cotxe es trobava totalment calcinat en un camp de moresc de la zona. S'han recollit proves i mostres per a determinar qualsevol pista que porti fins al responsable dels fets.

Per la seva banda, el cos de la jove ha estat traslladat a la Universitat Mèdica de Carolina del Sud, on li faran l'autòpsia per a determinar les causes de la mort.

Les persones estimades de Sheridan estan desolades, però li han volgut retre un homenatge mitjançant les xarxes socials. Així mateix, han sol·licitat que si algú té alguna pista o informació sobre els fets que els informi a ells o a la policia.

La seva mare ha demanat respecte i privacitat per la seva filla. Ha publicat diverses instantànies agraint l'ajuda i suport que ha rebut en aquests moments tan complicats.

Encara es desconeixen les causes de la mort de Sheridan i el que va succeir durant les seves últimes hores de vida, però les autoritats estan estudiant l'escenari. Haurem d'esperar per a conèixer les particularitats del succés.