Policia Local Palamós

Aparten del cos al policia detingut per atropellar una dona i conduir begut a Palamós

L'Ajuntament de Cassà de la Selva, d'on era policia el detingut, li obre un expedient disciplinari per una falta molt greu i estudien personar-se com a acusació del cas

L'Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ha apartat del servei a un agent de la Policia Local que va ser denunciat aquest dijous per atropellar una dona a Palamós, conduir begut i fugar-se. Segons un comunicat del consistori, també li han obert un expedient disciplinari per una falta molt greu i estudien personar-se com a acusació del cas.

El policia va atropellar una dona i va fugir

Els fets van succeir a les quatre de la tarda del dijous passat, 25 de juliol, quan la Policia Local del municipi va rebre l'alerta d'un atropellament a l'avinguda Catalunya de Palamós (Baix Empordà), que també avisava que el cotxe que havia dut a terme l'atropellament havia fugit.  Tots els serveis d'emergència es van activar i, després d'una persecució, un mosso d'esquadra i dos ciutadans van poder interceptar el conductor, que es tractava d'un policia local de Cassà de la Selva.

Va quintuplicar la taxa permesa

Els agents van comprovar de seguida que presentava símptomes d'anar begut. A la primera prova d'alcoholèmia va donar 1,40 mg/litre i a la segona 1,30 mg/litre. D'aquesta manera, l'agent de policia va quintuplicar la taxa màxima permesa. Pel que fa a la víctima de l'accident, una dona d'uns 50 anys, va patir una fractura a l'espatlla i també va haver de rebre diversos punts de sutura. Una ambulància del SEM la va traslladar a l'hospital de Palamós, on li van tractar les ferides. 

Estudien personar-se com acusació del cas

El conductor va acabar denunciat i investigat pels fets i acusat de tres delictes relacionats amb el trànsit:  un per conducció temerària, un per conduir sota els efectes de l'alcohol i un altre per l'omissió del deure de socors.  També haurà de passar a disposició judicial. Ara, el consistori del municipi ha informat que ha estat apartat del servei com a mesura cautelar i de manera indefinida. També que li han obert un expedient disciplinari per una falta molt greu i que estudien personar-se com acusació en el judici.

 

També et pot interessar...