L'acusat de segrestar i agredir la seva exparella al Gironès s'entrega als Mossos

L'agressor es va desplaçar voluntàriament a la comissaria de Girona, on va ser detingut

L'home acusat de segrestar i agredir la seva exparella a les Gavarres (Gironès) el passat diumenge, es va entregar ahir dimecres, 31 de juliol, a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona. Els agents policials el van detenir immediatament després que aquest confessés ser l'autor dels fets.

Segons va relatar la víctima en la seva declaració, al voltant de les tres de la matinada del diumenge, 28 de juliol, la seva exparella la varetenira la força durant dues hores en un mas de la zona boscosa de les Gavarres, seguidament la va lligar en un cotxe i  la va portar fins a un descampat pròxim. Un cop allà, l'agressor l'hauria agredit amb una arma blanca, li hauria propinat diversos cops i l'hauria ruixat amb un líquid irritant.

Fugida desesperada

Tot i les ferides i lesions, l'endemà la dona va poder fugir de la seva exparella, que havia marxat momentàniament del lloc dels fets, i després de caminar durant una bona estona per la carretera, va arribar al municipi de Quart, on va demanar auxili.

  

  

Una veïna del poble va auxiliar la víctima, que a més d'atendre-la va avisar immediatament els serveis d'emergències, els quals la van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on els Mossos d'Esquadra li van prendre declaració.

Et pot interessar: