Imatge dels peus d'un nadó

Apunyala 20 vegades el seu bebè de cinc mesos perquè deixés de plorar

Les autoritats han confirmat que el pare de la petita patia esquizofrènia

Un home de 33 anys va apunyalar a la seva filla de només 5 mesos repetides vegades perquè no parava de plorar. La nena actualment es troba a l'hospital debatent-se entre la vida i la mort, ja que el seu pare li va arribar a propinar fins a 20 ganivetades.

Aquests fets han succeït a  Mèrida, Mèxic, a una colònia. A més, tal com explica el diari 'Debate', les autoritats del país Llatinoamèrica han confirmat que el pare de la bebè patia la malaltia mental d'esquizofrènia. En trobar-se sol amb la nena i els seus plors insistents, l'home va patir un  brot psicòtic, va agafar un ganivet de la cuina i la va apunyalar fins a 20 vegades

El pare ha estat detingut i a l'espera de passar a disposició judicial

A més, de moment es desconeix el temps  que la petita va poder passar ferida a casa, ja que va ser quan la mare i l'àvia van arribar a casa que es van assabentar de les greus ferides que la seva filla tenia. Les dues dones van demanar ajuda als  veïns de la comunitat i van traslladar ràpidament el bebè a l'hospital

Segons alguns testimonis del veïnat, la nena es va quedar sola amb el pare perquè la mare havia d'anar a treballar. Tot i això, els veïns desconeixien la malaltia que patia el pare de la criatura. 

Així doncs, es va donar l'avís dels fets a la policia i van acudir al domicili de la família per tal de reduir al pare. Encara que se seguís comportant amb una conducta molt violenta  a causa del brot que estava patint, la policia va poder reduir-lo i detenir-lo. De moment, està retingut a les dependències policials fins que passi a disposició judicial.

També et pot interessar...