Apunyala 20 vegades el seu bebè de cinc mesos perquè deixés de plorar

Les autoritats han confirmat que el pare de la petita patia esquizofrènia
Tot i la gravetat de les ferides provocades per les 20 ganivetades, la petita no ha mort | Pixabay

Un home de 33 anys va apunyalar a la seva filla de només 5 mesos repetides vegades perquè no parava de plorar. La nena actualment es troba a l'hospital debatent-se entre la vida i la mort, ja que el seu pare li va arribar a propinar fins a 20 ganivetades.

 

Aquests fets han succeït a Mèrida, Mèxic, a una colònia. A més, tal com explica el diari 'Debate', les autoritats del país Llatinoamèrica han confirmat que el pare de la bebè patia la malaltia mental d'esquizofrènia. En trobar-se sol amb la nena i els seus plors insistents, l'home va patir un brot psicòtic, va agafar un ganivet de la cuina i la va apunyalar fins a 20 vegades

 

El pare ha estat detingut i a l'espera de passar a disposició judicial

A més, de moment es desconeix el temps que la petita va poder passar ferida a casa, ja que va ser quan la mare i l'àvia van arribar a casa que es van assabentar de les greus ferides que la seva filla tenia. Les dues dones van demanar ajuda als veïns de la comunitat i van traslladar ràpidament el bebè a l'hospital

 

Segons alguns testimonis del veïnat, la nena es va quedar sola amb el pare perquè la mare havia d'anar a treballar. Tot i això, els veïns desconeixien la malaltia que patia el pare de la criatura. 

 

Així doncs, es va donar l'avís dels fets a la policia i van acudir al domicili de la família per tal de reduir al pare. Encara que se seguís comportant amb una conducta molt violenta a causa del brot que estava patint, la policia va poder reduir-lo i detenir-lo. De moment, està retingut a les dependències policials fins que passi a disposició judicial.

 

També et pot interessar...