Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

Apunyala els sogres en saber que la seva parella va ser abusada pel pare

El jove va anar directe a casa dels seus sogres i els va agredir amb una arma blanca

Un jove de 20 anys va decidir fer justícia pel seu compte en assabentar-se del terrible secret que amagava la seva parella de 16. La jove va confessar al seu company que havia estat violada pel seu padrastre quan era una nena, i el noi, incapaç de digerir la notícia, va anar a casa dels seus sogres i els va apunyalar. Els fets van ocórrer a la localitat de Peruíbe, al Brasil, on els veïns no entenien d'entrada què havia passat.

Una patrulla de la policia militar es va traslladar al domicili de les víctimes arran de la trucada d'alerta d'un veí. En entrar-hi, els agents es van trobar la dona, de 56 anys, i l'home, de 54, amb ferides d'arma blanca. L'estat d'ambdós era de gravetat, per la qual cosa van ser traslladats a l'hospital, on encara es recuperen, pel Servei d'Atenció d'Emergències.

Apunyala als seus sogres per haver violat la seva parella

L'origen del succés es va donar en una festa en què participaven els dos joves. La noia va explicar a la seva parella el malson que el turmentava des de feia anys: les violacions repetides del seu padrastre anys enrere, agreujades pel fet que, en confessar-les a la seva mare, ella l'havia acusat de mentir. Un greuge que per al noi, es podia solucionar amb més violència. 

El jove, que segons l'informe policia havia ingerit begudes alcohòliques, va abandonar la festa i va acudir a casa dels seus sogres. Tan bon punt va entrar, va anar directe a buscar el padrastre, i més tard, va atacar la mare, que intentava defensar la seva parella. Els agents van trobar l'home amb diversos traumatismes al cap i la dona amb una ferida al coll. Ella mateixa va assenyalar el seu gendre com el culpable de l'atac.

El jove s'ha confessat culpable i ha admès que no es va poder contenir

Un cop traslladat el matrimoni a l'hospital, els agents de la policia militar van iniciar la recerca del jove, que feia temps que mantenia una relació estable amb la jove. Tots dos eren a casa quan va acudir la policia. Segons expliquen, el jove no va oposar resistència i va confessar l'intent d'assassinat. Un cop a la comissaria de Peruíbe, ell mateix va explicar els motius que van propiciar l'atac basant-se en la versió de la seva parella, i va quedar en arrest penitenciari.

Caroline Lopes Kodrica, advocada del noi, sosté que el seu client no va actuar de manera premeditada. Assenyala l'abús d'alcohol com el desencadenant, i explica que el noi no va poder contenir-se en assabentar-se que la seva nòvia havia estat violada. Segons la mateixa defensa, la dona també va agafar un ganivet per defensar el seu home. El jove, que és expert en arts marcials, «va aconseguir treure-li el ganivet a la seva sogra i la desgràcia va acabar passant», segons Lopes Kodrica.

La noia confirma a la policia que va ser violada pel seu padrastre

La noia va confirmar als agents que havia estat violada sent nena i que li ho havia explicat al seu xicot i a un altre familiar. Donat el fet que la noia té tan sols 16 anys, es troba sota la custòdia del Consell de Tutela. Mentrestant, el cas continua sent investigat, amb l'incident constant com un intent d'homicidi simple i la violació d'una persona vulnerable. Es prendrà declaració a tots els implicats, però de moment el matrimoni no s'ha pronunciat sobre la confessió de la noia, ja que ambdós continuen ingressats.