Nou incident al metro de Barcelona: es colen al metro i apunyalen un home

Els fets haurien tingut lloc durant la tarda d'aquest diumenge, 31 de gener

Passatgers a l'interior de l'estació de metro de Santa Eulàlia de Barcelona
Apunyalen un home a l'estació de metro del Carmel de Barcelona | Cedida

Un nou incident greu ha sacsejat el metro de Barcelona. Segons expliquen des de 'Helpers BCN' i 'ElCaso', una topada entre usuaris va acabar amb un apunyalament a un passatger. Els fets haurien tingut lloc durant la tarda d'ahir diumenge, 31 de gener, a primera hora i a la parada de metro del Carmel, concretament la que acull la línia L5. 

Dues persones es van intentar colar al metro 

Els fets haurien començat quan dues persones es van intentar colar al metro, i ho van fer darrere un individu que en aquells moments estava validant el seu títol de transport en aquesta parada del barri del Carmel. 

L'home va voler mostrar la seva disconformitat amb el que havien fet aquestes dues persones, motiu pel qual va recriminar-los la seva actitud. 

La víctima va rebre dues punyalades per l'espatlla

No obstant això, el retret va acabar desembocant en una forta discussió entre els individus que s'havien intentat colar i la víctima, i la cosa no va acabar aquí. Segons explica el mitjà citat anteriorment, una de les dues persones que estava intentant entrar al metro sense pagar va acabar apunyalant dues vegades a la víctima, concretament a la zona de l'espatlla. 

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra ja han iniciat una investigació al respecte, i esperen trobar alguna pista del possible parador de l'agressor a través de les gravacions de les càmeres de seguretat amb les quals compta l'estació de metro en qüestió. 

Queixes a Twitter per la «inseguretat» de Barcelona

Els fets, que com hem explicat anteriorment han quedat recollits en un tuit publicat per 'Helpers Barcelona', han generat un gran rebombori a Twitter, on els usuaris no han dubtat a deixar plasmades les seves queixes per la «inseguretat i violència» que, segons diuen, és cada cop més freqüent a la ciutat comtal.


Comentaris

envia el comentari