Un agent dels Mossos d'Esquadra agafant l'escultura dels Jocs Olímpics recuperada a Barcelona

Ferit un ciclista pel tret d’un caçador a la Selva

Inicialment la causa s'investiga com un accident

Un caçador ha ferit un ciclista d'un tret a la cama quan circulava de Massanes (Selva) a Riu Clar. Els fets han passat aquest dissabte cap a quarts d'una del migdia quan, per causes que s'investiguen, l'home ha disparat contra el ciclista i l'ha ferit a la cuixa i a la mà. El caçador estava participant en una batuda del senglar que es feia a la localitat. Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ja que es tracta d'una zona muntanyosa i de difícil accés. El ciclista va ingressar a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'avís als Mossos el va donar els mateixos caçadors al adonar-se de l'accident.

Quan els agents han arribat on hi havia el ferit van comissar l'arma del caçador li i van fer la prova d'alcoholèmia, que va donar negativa. L'home circulava amb la bicicleta per un camí quan de sobte ha rebut el tret que l'ha tocat a la cama i l'ha fet caure. Com a conseqüència del cop també ha rebut una ferida a la mà. Ara els Agents Rurals i els Mossos investiguen les causes del succés. Inicialment es tracta com un accident, si bé no es descarta que pugui haver-hi hagut imprudència per part del caçador, fet que caldrà investigar.

Mor una persona per un tret accidental d’un caçador al Vallès Oriental

Aquest accident es va produir el mateix dia del tràgic succés que va acabar amb la vida d’una persona a Santa Maria de Martorelles, al Vallès Oriental. La persona va morir després de rebre un tret accidental d’un caçador que participava en una batuda de senglars autoritzada. Encara es desconeix la identitat de la víctima, però poc després va confirmar-se que la persona morta no era un habitant del poble.

Els Mossos d’Esquadra van detenir poques hores després a un home de 54 anys i nacionalitat espanyola, acusat d’un homicidi imprudent després que un dels seus trets li acabés costant la vida a una persona que es trobava a prop de la zona de caça.8