Dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona d'esquena davant de la platja

Baralla multitudinària a la platja de Barcelona amb 2 apunyalats, un greu

La Guàrdia Urbana ha detingut sis persones, incloses les dues ferides

La ciutat de Barcelona ha tornat a viure un incident molt violent aquest dimarts, 11 d'agost, en aquest cas a plena llum del dia i a la platja. Segons ha informat 'El caso', s'ha produït una baralla entre diverses persones a la platja de la Vila Olímpica de Barcelona, al districte de Sant Martí.

Els fets s'han produït al voltant de les 17.45 d'aquesta tarda, quan els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han rebut un avís sobre una baralla que s'estava produint al carrer de la Marina, gairebé al límit amb la mateixa platja. 

Segons les primeres informacions, en aquesta baralla hi ha hagut dues persones que han resultat ferides després de ser apunyalades, i una d'elles en estat greu. La policia de Barcelona ha detingut sis persones involucrades en la baralla, incloses les dues persones ferides. La Guàrdia Urbana s'ha fet càrrec de la investigació i a hores d'ara intenta esbrinar els motius de la baralla. 

13 detinguts per 10 robatoris violents durant el cap de setmana a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut tretze persones per cometre 10 robatoris amb violència i intimidació a diferents punts de la ciutat de Barcelona durant el cap de setmana. La majoria dels casos es van produir als districtes de Ciutat Vella i Eixample.

En tots els casos les víctimes es van veure assaltades a la via pública, excepte en un cas, en què els autors van sostreure productes d'un supermercat per valor de 10 euros. La majoria dels robatoris tenien l'objectiu d'aconseguir objectes de valor com rellotges, diners o joies i robaven a les víctimes fent estrebades. En dos dels casos van sostreure cadenes d'or, valorades en 1.000 euros i 25.000 euros cadascuna, que es van poder recuperar al moment.

Entre tots els detinguts acumulen un total de 72 antecedents per robatoris i altres fets similars. La meitat d'aquestes detencions prèvies es concentren només amb dos dels arrestats, majors d'edat i de nacionalitat espanyola, ja que un d'ells compta amb 23 antecedents policials i l'altre, 13. Segons els Mossos, la bona resolució d'aquests robatoris es deu a l'avís immediat de la víctima en el moment de patir el robatori, així com de la informació aportada per ella i per testimonis dels fets.

Això permet als efectius de Mossos d’Esquadra que es trobaven a la zona intervenir de forma diligent, detenint els autors dels fets al mateix lloc de l'assalt o bé —en els casos en què els lladres ja havien fugit— buscar-los pels voltants de forma ràpida i efectiva per poder arrestar-los.