Apunyalen un home per recriminar un altre que orinés a un carrer del Raval de Barcelona

L'agressor ha fugit i està sent buscat per la Guàrdia Urbana

Guàrdia Urbana de Barcelona
Un nou episodi de violència a Barcelona ha tingut lloc al barri del Raval | Guàrdia Urbana de Barcelona

Nou episodi de violència als carrers del Raval de Barcelona. A primera hora de la tarda d'aquest dissabte, s'ha produït un nou apunyalament després d'una baralla que va tenir lloc en ple carrer en aquest barri del centre de la ciutat. Tot perquè un home ha demanat a un altre que deixés d'orinar al carrer, segons publicava 'La Vanguardia'.

La víctima és un veí del barri d'uns 70 anys. Quan es va apropar a l'altre home per recriminar-li el seu comportament incívic, a aquest no li ha agradat la crítica i ha tret un ganivet que li ha clavat a l'esquena. Per sort, la seva vida no corre perill perquè les ferides són de caràcter lleu.   

aPUNYALAMENT
La víctima presentava ferides lleus a l'esquena | Cedida

L'agressor va poder fugir

Immediatament després de l'agressió, la Guàrdia Urbana ha iniciat una cerca de per localitzar l'agressor, de qui es desconeix la identitat. Aquest ha pogut fugir del lloc dels fets, al carrer Nou de Sadurní, molt a prop de la Filmoteca de Catalunya i de la seu d'UGT. Això facilitarà el treball policial, ja que els agents podran accedir a les càmeres de seguretat de l'exterior per confirmar que va passar exactament. 

També et pot interessar...


Comentaris
JOSEP
BUENO, ESTO ES CLARO,,,,,,O LA COLAO ES UNA MIERDA, O LA POLICIA NO SIRVE PARA NADA ..

envia el comentari