Vídeo: Sabotegen un peatge de l'AP-7 en plena pandèmia al Penedès

Arran ha reivindicat l'acció a Twitter com a protesta contra Abertis

Arran ha reivindicat l'acció a Twitter com a protesta contra Abertis | Catalunya Diari

Arran, les joventuts de la CUP, han reivindicat aquest dijous la crema d'una cabina de peatge de l'autopista AP-7 per protestar contra la possible prolongació de la concessió a Abertis d'aquesta via, que hauria d'acabar l'agost del 2021. La formació juvenil ha penjat un vídeo al seu Twitter on es veuen uns encaputxats acostant-se de nit a una cabina de pagament, trencant una tanca i incendiant amb líquid inflamable una de les màquines per pagar. A més, els vàndals pinten amb esprai la paraula 'Arran' a una de les tanques de separació. 

  

MossosAlt Penedèsdenunciat 

Protesta contra l'última petició d'Abertis

En el missatge s'explica que Abertis vol «fer negoci allargant» els peatges d'aquesta autopista per compensar les pèrdues pel confinament, mentre els seus principals accionistes, ACS, de Florentino Pérez, i la italiana Atlantia, de la família Benetton, es repartiran 437 milions d'euros en dividends.

El vídeo acaba amb el següent missatge: «Fem que la burgesia pagui la crisi. Que la pagui Abertis». En el missatge a Twitter també es diu que les autopistes «estan més que rescatades». «Que Florentino Pérez, ACS, i Abertis deixin de robar al poble. Fem que la crisi la paguin ells! #sabotatge», acaba Arran.


Comentaris

envia el comentari