Mor sobtadament i enmig del carrer la cosina de Julen amb només 7 anys

La menor d'edat ha patit una insuficiència respiratòria, però els sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida

Després de la tragèdia que la família del petit Julen va viure l'any 2019 en precipitar-se el menor per un pou a la  localitat malaguenya de Totalán, la família ha tornat a patir un dur revés. La cosina del petit Julen ha perdut la vida de forma sobtada aquest dijous en un carrer de la barriada malaguenya del Pal, tal com avança el mitjà 'Diari Sud'.

Els fets han succeït aquest 7 de maig al carrer Almagro i Cárdenas quan  la petita de 7 anys, que era fora de casa, ha començat a  tenir greus dificultats per poder respirar. Fins al lloc dels fets s'han traslladat els serveis d'emergència en ser alertats per diverses trucades dels veïns de la zona. Els primers a arribar però han estat uns agents de la policia local de la ciutat que han demanat suport per ràdio i un dispositiu sanitari per poder realitzar les maniobres de reanimació.

D'altra banda, una segona parella d'agents s'ha desplaçat fins al centre de salut del Pal, que està a pocs metres d'on s'ha produït el tràgic succés per traslladar amb el cotxe patrulla una doctora i una infermera  que han assistit a la menor al lloc.

Han intentat reanimar la nena durant més de mitja hora

El personal sanitari ha estat més de mitja hora intentant reanimar a la nena  que finalment ha estat traslladada en ambulància a l'Hospital matern i ha estat durant aquest trajecte on la petita finalment ha perdut la vida tot i l'esforç del personal sanitari. La nena ha estat traslladada ja sense vida a l'Institut de Medicina Legal (IML) de Màlaga per dur a terme l'autòpsia.  Fins ara, es desconeix quin tipus d'insuficiència respiratòria li ha provocat la mort ni quines han estat les causes.