Assalten amb violència un local on viuen lladres a Barcelona

Els quatre joves que han ocupat el local tenen antecedents policials

Un Mosso d'Esquadra en un control a Barcelona el 24 de març de 2020
Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al local i van comprovar que els joves tenien antecedents policials | Catalunya Diari

Un grup de quinze veïns del barri barceloní del Carmel van decidir prendre's la justícia pel seu compte i van entrar en un local, situat al passatge de Sigüenza, on viuen quatre joves, presumptes lladres, segons recull 'Crónica Global'.

Els fets van tenir lloc aquest passat dimarts a la tarda quan al voltant de les 18.50 hores els Mossos d'Esquadra van rebre un avís on s'alertava de la presència d'un grup d'encaputxats que estaven colpejant violentament l'exterior d'un local amb extintors i pals. 

Joves amb antecedents policials

El grup de quinze homes encaputxats fart dels nombrosos i seguits robatoris que es produeixen a la zona van decidir personar-se davant del local on viuen els presumptes delinqüents. En arribar els agents dels Mossos d'Esquadra es van trobar amb què la situació havia tornat a la normalitat i, segons el mitjà citat, els agents van identificar els quatres joves de l'interior del local els quals tenen antecedents policials.


Comentaris
dav32
Si eren lladres esta justificat. Ja esta be de tolerar aquesta gent.

envia el comentari