Agredeixen un vigilant del TRAM per demanar a un passatger que porti mascareta

La primera reacció de l'home va ser escopir els vigilants

Un TRAM de Barcelona arribant a l'estació de Sardana
Els vigilants es van refugiar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra | Catalunya Diari

Un vigilant de seguretat va resultar ferit en intentar calmar un petit grup d'usuaris del TRAMBesòs que no duien posades les mascaretes de protecció contra el coronavirus que són d'ús obligatori en el transport públic. 

Segons recull 'Crónica Global', els fets van tenir lloc ahir dimarts al voltant de les 16.30 hores a l'estació del Parc del Besòs quan els vigilants van veure a un passatger que anava fumant, sense bitllet i sense mascareta. L'home, a qui els vigilants van avisar, els va escopir motiu pel qual el van desallotjar del vagó.

Un vigilant amb lesions greus al cap

La reacció del passatger en ser desallotjat va ser apropar-se a un contenidor de la brossa i començar a llançar pedres i botelles als vigilants que van haver de protegir-se dels objectes darrere les màquines expenedores de bitllets.

Pocs minuts després, el passatger, que havia fugit corrents, va tornar acompanyat d'un grup de persones i va colpejar per l'esquena a un dels vigilants. Aquest va caure a terra després de rebre un cop al cap amb un pal que li va causar una bretxa. Tot seguit, les persones que acompanyaven al violent passatger van intentar agredir al company del vigilant. Tots dos professionals de la seguretat van aconseguir escapar i refugiar-se a la comissaria dels Mossos d'Esquadra on van presentar una denúncia.

Els incidents violents en el TRAMBesòs no són una novetat i davant l'increment d'agressions i de la inseguretat que està causant aquesta crisi sanitària causada pel coronavirus, els vigilants de seguretat demanen al TRAM els esprais de defensa que els hi van prometre, segons indica el citat mitjà.


Comentaris

envia el comentari