Un home agredeix una dona amb un cúter i ho intenta amb una segona a Barcelona

L'home ja havia intentat una agressió similar però va desistir per l'actuació d'un vianant

Agent Mossos d'Esquadra
Un home agredeix una dona amb un cúter i ho intenta amb una segona a Barcelona | Arxiu / CatalunyaDiari

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres, 6 de maig, un home a Nou Barris, Barcelona, que havia agredit una dona amb un cúter. L'home, de 25 anys i nacionalitat marroquina, està acusat d'un delicte de lesions greus a una dona i temptativa de lesions a una altra. 

L'home va intentar atacar una altra dona abans

Els fets es van produir dimarts, 5 de maig, al voltant de les 14:50 h, quan els Mossos van rebre una trucada d'un home que alertava que havia hagut d'intervenir quan un home seguia una dona amb un cúter a la mà per assaltar-la. L'home li va recriminar la seva actitud i va dissuadir-lo de l'atac, però poc després va atacar una altra dona a la mateixa zona. 

L'agressió es va produir d'esquena, ferint amb un cúter a la cara a la noia i fugint sense cap paraula. La descripció de l'assaltant coincidia amb la de la trucada anterior, motiu pel qual està acusat de tots dos delictes.  La dona assaltada va patir lesions de gravetat, amb afectació als nervis facials, i va haver de ser operada al vespre a l'hospital. 

Els Mossos van iniciar un dispositiu de cerca després d'aquests dos incidents que ha acabat aquest dimecres amb la detenció de l'autor dels fets després d'haver sigut identificat i localitzat. El detingut no té antecedents policials i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. 


Comentaris

envia el comentari