Enxampen tres homes plantant 1.000 plantes de marihuana en mig del bosc a la Selva

Un dels sospitosos va poder ser detingut per els altres dos van fugir del lloc dels fets

Una de les safates amb plançons de marihuana al descampat de Vidreres, en una imatge cedida aquest 6 de maig del 2020
Sorprenen tres homes a Vidreres plantant 1.000 plançons de marihuana en una esplanada enmig del bosc | CatalunyaDiari

Els Mossos han sorprès tres homes plantant més de 1.000 plançons de marihuana en una esplanada enmig del bosc a Vidreres (Selva). Els agents els van atrapar durant un patrullatge preventiu.

La detenció va tenir lloc aquest dilluns 4 de maig. Agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners estaven fent patrullatge preventiu per Vidreres. Mentre circulaven per l'N-II en direcció a Montbarbat, van veure un home mig emboscat en un dels laterals de la carretera. Estava manipulant una mànega de reg en una bassa.

La patrulla va desconfiar i va decidir inspeccionar la zona. Els mossos van resseguir un camí que s'endinsava entre els arbres i van anar a parar en una esplanada. Feia uns mil metres quadrats i s'havia fet expressament, perquè havien talat els arbres.

  

  

Allà, els tres homes ja hi havien plantat 633 plançons de marihuana, i en tenien 406 més en safates. Tot i que dos van aconseguir fugir, els agents van aconseguir detenir-ne un. És un jove grec de 30 anys, sense antecedents, detingut per un delicte contra la salut pública i que ja ha quedat en llibertat provisional. Al terreny també hi havia una piscina de reg, una ensulfatadora, aigua i menjar.

Es dóna el cas que l'any passat, en aquesta mateixa zona, els Mossos també van desmantellar un altre cultiu exterior de marihuana. La investigació no es dóna per tancada i els agents treballen per localitzar els altres dos implicats.

El detingut, que no té antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Després de prendre-li declaració, va quedar en llibertat provisional.


Comentaris

envia el comentari